Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magassarkúkért rajongó lányok lemondanatok a magassarkúkról egy 170centis vagy annál alacsonyabb pasi kedvéért?
Nem.
Mit kell ezen indokolni? Keress alacsonyabb lányt.
Nem. Mert ettől (is) érzem magam csinosnak, magabiztosnak, jobb kedvem van és önbizalommal tölt el, ha magassarkúban vagyok. Nyilván nem ettől teszem függővé, de azért az alap állapotot jelentősen felnagyítja.
De nem is állnék össze alacsony pasival. Bocsi.
Nem ismerkedem 170 cm alatti pasikkal pont emiatt, de ha valakivel eleve ismernénk egymást és egymásba szeretnénk, akkor nem is érdekelnének azok a cipők. :)
20/N
nekem bejönnek az alacsony pasik
nem tudom mi a jó egy 2 méteres majomban, az ember nyaka kitörik amikor beszélgetés közben felnéz rá
Attol fugg kirol van szo mert barmilyen hihetetlen az emberek nem egyformak. Szted ki valasztana mondjuk Robert Downey Jr helyett pistit a panelbol aki magas vekony es ronda? Hagyjad mar ezeket a gyoker altalanositasokat. Tudnek en olyat mutatni neked alacsonyabb pasibol is hogy kette pisilj.
Persze ha neked a magassag szamit jarj el kosarmeccsekre es ott ismerkedj. Mindenki azzal randizik akivel akar de ne allitsd mar be tenykent hogy egy 180 alatti pasi nem vonzo mert kifutok a hajam alol. Max NEKED nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!