Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ki az, akit nem zavarna és adna esélyt egy 31 éves férfinak, akinek még nem volt kapcsolata? (Mindössze azért, mert akik eddig tetszettek neki azoknál nem volt szerencséje).
hahaha... ez jó :D
Dehogy fáj az igazság, de ilyen paraszt módon való megnyilvánulásért egy tojást kéne a képedbe repíteni.
En futnek. A zarojelben irottak miatt. Azt jelenti, nem vagy tisztaban magaddal, mindig valami csillivilli diszkobarbi utan futottal,akinek nem kellettel, eszed nem lett idokozben tobb, igy 31 evesen meg mindig ugyanott vagy. A szuzesseg is ezt bizonyitja. Mert olyan van, h kapcsolatra nem volt senki eleg jo, na de idotoltesre,ismerkedesre, szorakozasra, kozos programojra, szexre sem soha senki?
Itt a baj nem keves.
Diszkóbarbi? :D
persze, mert mindenki a műcsajokra bukik, akik senkinek nem kellettek eddig, ez hülyeség.
Oké, látom előítélet az van bőven :)
Szerintem, ha két ember vonzódik egymáshoz - tegyük fel -, akkor tök mindegy, hogy kinek mennyi kapcsolata volt már.
hahaha.... nem semmik vagytok :D
Miért ne lenne önismeretem. Csak közlöm, hogy nagyon is van, és jó emberismerő vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!