Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hogyan viszonyultok azokhoz a 30-as férfiakhoz, akik már az ismerkedés első mondataiban azt mondják, hogy gyereket akarnak?
Minthogy nem tudja még, hogy milyen a természetem, azt látom, hogy csak a gyerek lenne neki fontos, én neki biztos nem. Úgy érzem, hogy ez nem nekem és nem az ismerkedésnek szól, csak a saját céljainak. Megkap egy nő lelkileg sok mindent a férfitól egy erre a mondatra alapuló kapcsolatban/házasságban? Nekem türelmetlenségnek tűnik részéről.
Előre is köszönöm a komoly válaszokat, írjatok kort is.
Én is komoly kapcsolatot akarok, de nem akarok gyereket.
Örülnék, ha az elején elmondaná, nem rabolnánk egymás idejét.
29/N
Szerintem érdemes letisztázni, hogy ki hogy képzeli a jövőjét. Ha nagyon eltérő (az egyik mindenképpen akar gyereket vagy gyerekeket a másik meg semmiképp sem) akkor jobb már az elején különválni.
Egyébként, az is lehet hogy csak azért mondja, hogy bevágódjon a nőnél... bár ezt észre lehet venni szerintem. Mindenesetre pozitív dolognak gondolom, hogy tudja mit szeretne az élettől.
21N
kétféle ilyen pasit ismerek (személyes példával)
- aki első randin kijelenti, hogy ő gyereket akar, legalább hármat és utána mesél még fél órát erről
- aki megemlíti, hogy igen is a jövőben szeretne családot és szeretne gyerekeket azzal a nővel akiben megtalálta a párját.
Szerinted melyik pasitól menekülnek el a lányok és melyiknél vannak úgy, hogy "na ilyen kell nekem?"
Nem, az ex is ezzel jött, aztán két év után szét is mentünk, nert éretlen volt bármilyen kapcsolatra.
Mellesleg nekem semmit nem jelent, mert nem feltétlen akarok gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!