Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik kapcsolatban vagytok! A ti pasitok gazdag, kigyúrt, sármos alfahím?
A férjem szőrös, szakállas és pocakos, egészen tavalyig a dupláját kerestem nála (6 éve vagyunk együtt), most nagyjából egy szinten keresünk.
Ennyit erről :) Egyébként fantasztikus ember, önálló, határozott, független, korrekt, egyenes, őszinte, intelligens, vicces és még napestig sorolhatnám.
Az itteni kommentelő kis rinyapinák pedig véletlenül sem minősülnek férfiaknak. Csak nevetni tudok rajtuk, szerencsére a környezetemben nincsenek ilyen undorító kis frusztrációgombócok :)
Egyetemisták vagyunk, ami befolyik, az vagy otthonról, vagy az egyetemről, vagy pedig diákmunkából van! :"D (Én még a rajzaimmal is keresek pénzt, de nincs túl sok megrendelésem, még nem vagyok ismert.) Egyik sem álomfizetés.
Mondjuk pár év múlva tény és való, hogy lesz pénz, de akkor mindkettőnknek, mert mindketten a diplomára hajtunk.
21/L
- nem vagyok gazdag, de céltudatos és párom segítségével kijöttem a csóró egyetemista korszakból és köszönjük, megvagyunk pénzügyileg
- nem vagyok kigyúrt, de sportos és fitt, aktívan járok a konditerembe, szerencsére azért meglátszik rajtam, főleg ha látom, hogy a többi velem egykorú mennyire el van engedve
- sármos vagyok páromhoz, tudok udvarolni, tudok szépeket mondani és jobban meg tudom lepni mint bárki más és az ágyban is tudok neki mindig újat mutatni amit nagyon szokott élvezni:)
- béta vagyok, nem akarok alfa lenni, nem szeretem az alfákat, párom is inkább béta, és nagyon is találunk így egymáshoz.
Ami nincs megfogalmazva a kérdésben az a jövőre való utalás, ugyanis a férfiban rejlő potenciált a nők nagyon is megérzik.
Példa:
Csóró egyetemista orvostanhallgatóból lesz majd a pénzes főorvos úr, akinél már az is nagy befolyást jelent ha csak a felesége vagy.
Vagy: "Fele annyit keresett mint én, most ugyanannyit". Ja. Jövőre meg már kétszer annyit.
Szóval a nők nem csak a jelenlegi anyagi helyzetedet nézik hanem figyelnek a várható nyereségre is. Nagy nyereségért érdemes sokáig kivárni, de van aki inkább kisebb haszonra hajt ha az már a kezdetektől elérhető.
A pasim pocakos, kicsit kopaszodik, átlag magas. Amikor összejöttünk nem is keresett túl jól. Nem alfahím, de határozott, kiáll magáért, nem nyuszi. Ma már nem keres rosszul, de nem gazdag.
Rövid távon az számított hogy jókat tudtunk beszélgetni és szeretkezni; hosszútávon pedig hogy nagyon hasonló a világképünk, életmódunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!