Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézik le a lányoknál sikertelen férfiakat, fiúkat?
Itt most nem a picsogó, vinnyogó "férfiakra" gondolok, hanem azokra is, akiket már nem izgat az egész. Én már rég beletörődtem, le álltam a témával, viszont még manapság is megkapom ezen jelzőket: "nyomorék, csöves, titkon meleg".
Lehet, hogy marha nagy hibát követtem el azzal, hogy ki írtam ezt a kérdést, biztos kapom majd itt is az áldást.
Nincs ezzel baj, Kérdező, nem minden ember éli le az életét családban. Vannak, akik magányosan halnak meg, társ, gyerekek nélkül. Te pont ebbe a kategóriába esel, ennyi. Amúgy az ilyesmi sose akkor jön, amikor számítasz rá. Nagyjából a véletlenen, a szerencsén múlik, hogy lesz-e megfelelő párod.
Egyébként azért néznek le sokan, mert a nők a férfiakra felnézni szeretnek, te pedig nem kelted erős, sikeres férfi benyomását. Egy magabiztos férfi sokkal megnyerőbb, mint valaki, aki lemondott az életről.
Biztos, hogy az életről mond le, mert nem qrválkidik a punciért egy pua tanfolyam után ? Mert ugye mindent meg lehet oldani.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!