Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők! Ha egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ha egy pasi nagyon tetszik nektek, akkor kezdeményeztek? Ha esetleg az illető ezt magától nem teszi meg?

Figyelt kérdés
Például ha az illető meglehetősen zárkózott, és teszem azt, ezért nem kezdeményez.

2017. márc. 25. 09:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A legtöbb nő soha, semmilyen körülmények között nem hajlandó kezdeményezni.
2017. márc. 25. 10:54
 12/18 anonim ***** válasza:
22%
Kezdemenyeztem tobbszor, de csak egyszer jott ossze, abban a kapcsolatban sem ereztem igazan jol magam. Utana megfogadtam, h nem futok a fiuk utan, mert lathatoan nem vezetett eredmenyre. Eddig egy fiuval talalkoztam aki normalisan tudott udvarolni, bunko se volt meg nyuszika se, o a baratom. A kulcsszo az egyensuly, ezt sokan valamiert nem tudjak eltalalni.
2017. márc. 25. 12:00
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem ,soha többet! Annyiszor hülyére vettek már! Mégegyszer nem fognatok belőkllem hülyét csinálni! Ha igazán akar valamit,majd lép ő. Ha nem meg,akkor valószínűleg nem is érdeklem.
2017. márc. 25. 13:11
 14/18 anonim ***** válasza:
65%

Volt már dolgom pár pasival életem során, de tapasztalataim szerint egy a leírásod alapján "zárkózott" (vagyis tutyimutyi, mert a zárkózott férfi is lehet határozott és kezdeményező) férfi nem fog a kapcsolat alatt sem kivirágozni és felvenni azt a bizonyos nadrágot, márpedig valakinek hordania kell, és így nyilván én leszek az a valaki, mert szeretem, ha a dolgok kézben vannak tartva. Azt viszont nem szeretem, ha anyáskodnom kell és vezetgetni a pasit, szóval soha nem volt még olyan kapcsolatom tutyimutyi férfival, ahol jól éreztem volna magam az első kb két hónap után is.

Összegezve, megfogadtam, hogy soha többet nem kezdeményezek úgy konkrétan. Adom én a jeleket bőven, meg apró célzásokat is teszek, de ha nem elég tökös még ahhoz se, hogy odajöjjön, vagy odajön, de csak "barátkozik", randizni nem hív, akkor később se várhatok tőle többet, ez meg nekem nem elég. Inkább maradok egyedül.

2017. márc. 25. 13:29
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem, nem az kell, ezt a nők találják ki, és terjesztik egymás között. Nekem sem az ilyen nő kell, és más "kollégától" sem hallottam ezt. Igazából szerintem szánalmas a játszmázás, társadalmi elvárásoknak való görcsös megfelelés, főleg tévhitek alapján, így mindig az a nő tetszett aki nem a futószalagon gyártott gondolatok szerint él, mint pl ez a vadászós BS.

2017. márc. 25. 14:36
 16/18 anonim ***** válasza:
Én életemben egyszer végre találkoztam egy olyan pasival, aki megtetszett annyira, hogy muszáj volt kezdeményeznem, mert nem bírtam ki. :D Bár ne tettem volna...
2017. márc. 25. 18:02
 17/18 anonim ***** válasza:

Képtelen vagyok? Hmm. Dícsérnek a huncutkodós partner lányok a teljesítményemért, nem szelíden motorozom, félig meddig magamnak szerelem, pár havi melóval annyit kerestem amennyit más 10 év alatt... milyen lenne ha férfi lennék? :O

Készítenék keménykedő baltaarcos szelfiket átkarolva egy csajt hogy "na ez megvóót, takarodjezazenyém", vennék bmw-t és cigiznék, vedelnék? Hát igen, akkor igazi "FÉRFI" lennék :D

2017. márc. 25. 20:50
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem ismerem a pasit (buszon látom, vagy pubban), akkor nem. Viszont volt, hogy egy egyetemi ismerősöm tetszett meg, nála próbálkoztam a jelzésekkel - nem nyomultam, de írtam neki facebookon, közös kocsmázáskor mellé ültem be, csináltunk közös képet csak úgy, legvégsőként még arra is utaltam egész konkrétan, hogy beülhetnénk valahova egyik délután. Szóval elég konkrét voltam, de nem lépett semmit, így tudomásul vettem a kosarat. :)

Társkeresőn szoktam még kezdeményezni "vesztenivalóm úgysincs" alapon. Szóval igen, ezek a jelzések azt hiszem elszámolhatók kezdeményezésnek. 20L

2017. márc. 26. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!