Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy bizonyos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy bizonyos típusú lányok buknak még egy full átlagos pasira is?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy a nőknek van egy jelentős része akiknek semmi nem elég egy pasitól, viszont van egy bizonyos része akiknek meg az ég világon semmi elvárásuk nincsen. És most ez a dolog független a csaj külsejétől. Több ilyet is ismerek, de most említek egy konkrét esetet. Itt van egy 37 éves férfi full átlagos külsővel, a helyi focicsapat rajongója, mindig ünnepel amikor nyernek, ami szerintem már önmagába véve is szánalmas, hogy valaki mások sikereire büszke, mert nincs sajátja. A szabadideje másik részét a helyi kocsmában tölti és egy éjszakai melós aki igazából semmit nem tett le az asztalra, és kb. ennyi az élete. Nincs is különleges egyénisége, nem is nagy dumás meg semmi extra, tehát még dög unalmas is szerintem. Mégis ennek ellenére mindig ilyen 18-24 éves full szép barátnői vannak, akiket néha napján felhoz a kocsmába, és egyszerűen döbbenek, hogy ilyen jó csajok mégis miért lépnek kapcsolatba egy senkivel?
2017. márc. 23. 20:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Tud valamit az ágyban az ember... ennyi a titok.
2017. márc. 23. 22:39
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megbántani, de még így látatlanban is szimpatikusabb az a "senki", akiről beszélsz, mint te!
2017. márc. 23. 22:41
 13/14 anonim ***** válasza:

Fura, hogy egyszerre lenézed a pasit, és irigy is vagy rá:)

Mi van akkor, ha melós? Ha nem vágyik arra, hogy olyan munkája legyen amiben nagyon nagy a felelősége, stresszes stb. Ha neki így jó, akkor az neked miért fáj? Miért nem törődsz a saját kis életeddel? Látod, még így is, hogy nem gazdag és nincs menő kocsija, olyan csajokat szed fel akikről te álmodsz , neked meg csak csorog a nyálad.

Egyáltalán nem biztos, hogy akkora senki amilyennek te gondolod. Nem a munka és a pénz határozza meg az embereket. Azoknak a csajoknak pont ő tetszik és kész. Lehet, hogy qurva jó az ágyban, kedves velük stb stb. Sok oka lehet amiért kedvelik. Törődj bele.

A gyakorin sírni más ember sikerén a nőknél, szerintem sokkal szánalmasabb, mint az, amiket te leírsz negatívumként erről a férfiról.

2017. márc. 24. 07:24
 14/14 anonim ***** válasza:
-jav: felelőssége
2017. márc. 24. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!