Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30-40 éves szingli férfiaktól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-40 éves szingli férfiaktól kérdezem, hogyan kezelitek azt, hogy folyton a fiatal 18-25 évesek jönnek be nekünk?

Figyelt kérdés

20 évesen még jó volt, lehetett fiatal lánnyal randizni.

30 évesen mááár 1-2 évet le kellett tagadni ugye, és akkor is még belefért egy randi egy 22-23 évessel.

De 40 felé közeledve? Biológiailag ugyanúgy a fiatal 18-25-ös lányokhoz vonzódunk.

Olyanoktól kérdezem, akik NINCSENEK párkapcsolatban!

A legszebb testi dolgot nem lehet csak úgy eldobni magunktól!

nem mondhatjuk azt magunknak: ááááhh jó lesz egy jól elhasznált 35-ös nő is. Fenéket!

Ti könnyen elfogadtátok ezt 30-35 éves kor után, hogy mostantól csak lottyadt popsijú idős nővel jöhettek össze?

Én valahogy nem tudom elfogadni és irigy vagyok.

2017. márc. 22. 22:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Én 39 éves vagyok, jelenleg sajnos független ffi.

Én cáfolom amit írtál, én kifejezetten kerülöm a huszonéves lányokat!

Csak harminc feletti nő jöhet szóba, sőt, minél közelebb legyen hozzám korban.

És egyáltalán nem löttyedtek, kifejezetten szépek a harmincas-negyvenes nők.

Tudatában vagyok hogy az én hajam is őszül, ráncosodik a bőröm, már nem olyan a testfelépítésem mint ifjú koromban. Nem is érezném jól magam egy huszonéves nő mellett.

2017. márc. 23. 09:37
 12/19 anonim ***** válasza:
96%

nekem 20 éves löttyedts*ggűként (mert bizony már akkor is olyan volt, hiába az edzés és a fiatalság) se kellettek a 30-40 éves trottyok.

viszont a korosztályomban mindig akadt keményp*csű srác:)

2017. márc. 23. 10:20
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Egy 35 éves nő nem elhasznált és még kiemelkedően dögös nők és rengetegen vannak szerencsére ebben a korban. Ellenben a fiatalság sem garancia a feszességre :)

Egyébként magad nem érzed elhasználtnak? Mi lesz 10 év múlva?

Van egy rossz hírem. Fiatalabb nem leszel sosem...

2017. márc. 23. 10:27
 14/19 anonim ***** válasza:
94%
Te egy bunko paraszt vagy Ami nem erdemel not!
2017. márc. 23. 10:31
 15/19 anonim ***** válasza:
hát nem tudom nekem pont fordítva van most könnyebben felszedek 30 évesen 18-20 éves csajokat mint gimis koromban :D
2017. márc. 23. 10:40
 16/19 anonim ***** válasza:
79%

Nem sokat értesz te az emberi kapcsolatokból.. nem is akarsz, mert neked "biológiai" vonzalmaid vannak, mint a nyulaknak.

De irigykedj!

Mire, kire?

A jó kapcsolatban az életkornak nincs akkora jelentősége, a segg feszességének még még akkora sincs.

2017. márc. 23. 11:35
 17/19 mikeXxX ***** válasza:
86%
Nem igazán értelek kérdező de mindegy engem sok fiatal lány kóstolgat (bár 10 évet letagadhatok ) de pont hogy nem igazán kellenek mert 1 általában éretlenek (tisztelet a kivételnek ) 2 Más világban vannak 3 Pont hogy azt veszem észre egy nő 30 évesen érik be minden téren akkor a legdögösebb jobb az ágyban érettebb a felfogása és sorolhatnám amire te gondolsz az az igénytelenség vagy a korral vele járója de ez már egy másik kérdés lenne de azt mindenképp hozzá tenném egy nő nem elhasznált 30-40 évesen . ja és 30+ női privátot elfogadok :D ! 37f
2017. márc. 23. 13:55
 18/19 anonim ***** válasza:

#9 Mi xar tükröd lehet 20 -éve ...

-Mondjuk aki 20-évesen bandzsal meg kopasz az 40-évesen sem változikXD

/egy lottyadt seggű nyonyóka:p/

Amúgy meg kinyalhatod- de valami 120kg os húszévesét....

2017. márc. 23. 19:34
 19/19 anonim ***** válasza:
72%
40éves vagyok, elvált, 2 gyerekem van. Fizikálisan nagyon jó állapotban vagyok, odafigyelek arra mit eszem, sokat sportolok. Bármennyire is furán hangzik, de egyáltalán nem esik nehezemre felszedni egy 25-30 éves Nőt, még azt is megkockáztatom, hogy könnyebben megy mint 10 évvel ezelőtt. Egyáltalán nem vágyom a tinikre, az érett, magabiztos, jól kommunikáló 30-as nők a legjobb partnerek, akik adnak magukra, igényesek.Szerintem még soha nem kérdeztem meg Nőtől hány éves, idővel mindegyik elmondja. Ha tetszik a szememnek és jó amit csinál, akkor akár 50 éves is lehet, nem érdekel.
2017. márc. 30. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!