Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40 éves szingli férfiaktól kérdezem, hogyan kezelitek azt, hogy folyton a fiatal 18-25 évesek jönnek be nekünk?
20 évesen még jó volt, lehetett fiatal lánnyal randizni.
30 évesen mááár 1-2 évet le kellett tagadni ugye, és akkor is még belefért egy randi egy 22-23 évessel.
De 40 felé közeledve? Biológiailag ugyanúgy a fiatal 18-25-ös lányokhoz vonzódunk.
Olyanoktól kérdezem, akik NINCSENEK párkapcsolatban!
A legszebb testi dolgot nem lehet csak úgy eldobni magunktól!
nem mondhatjuk azt magunknak: ááááhh jó lesz egy jól elhasznált 35-ös nő is. Fenéket!
Ti könnyen elfogadtátok ezt 30-35 éves kor után, hogy mostantól csak lottyadt popsijú idős nővel jöhettek össze?
Én valahogy nem tudom elfogadni és irigy vagyok.
Én 39 éves vagyok, jelenleg sajnos független ffi.
Én cáfolom amit írtál, én kifejezetten kerülöm a huszonéves lányokat!
Csak harminc feletti nő jöhet szóba, sőt, minél közelebb legyen hozzám korban.
És egyáltalán nem löttyedtek, kifejezetten szépek a harmincas-negyvenes nők.
Tudatában vagyok hogy az én hajam is őszül, ráncosodik a bőröm, már nem olyan a testfelépítésem mint ifjú koromban. Nem is érezném jól magam egy huszonéves nő mellett.
nekem 20 éves löttyedts*ggűként (mert bizony már akkor is olyan volt, hiába az edzés és a fiatalság) se kellettek a 30-40 éves trottyok.
viszont a korosztályomban mindig akadt keményp*csű srác:)
Egy 35 éves nő nem elhasznált és még kiemelkedően dögös nők és rengetegen vannak szerencsére ebben a korban. Ellenben a fiatalság sem garancia a feszességre :)
Egyébként magad nem érzed elhasználtnak? Mi lesz 10 év múlva?
Van egy rossz hírem. Fiatalabb nem leszel sosem...
Nem sokat értesz te az emberi kapcsolatokból.. nem is akarsz, mert neked "biológiai" vonzalmaid vannak, mint a nyulaknak.
De irigykedj!
Mire, kire?
A jó kapcsolatban az életkornak nincs akkora jelentősége, a segg feszességének még még akkora sincs.
#9 Mi xar tükröd lehet 20 -éve ...
-Mondjuk aki 20-évesen bandzsal meg kopasz az 40-évesen sem változikXD
/egy lottyadt seggű nyonyóka:p/
Amúgy meg kinyalhatod- de valami 120kg os húszévesét....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!