Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem zavar, -miközben chatelek egy lánnyal- hogy válaszok helyett idegesítő emotikonokat rajzol?
Mindig próbálok feldobni valami témát , de egy-két válaszadás után folyton "megöli a bulit". Nagyon idegesít , de nem akarom felhozni , mert akkor én állítólag nem vagyok elég laza . Így azért nehéz beszélgetni . Komolyan lehet így venni valakit ? Vagy én gondolom túl ?
29/F
Engem akkor zavar, ha beszélgetés HELYETT használja. Ismerősömnek meg a párjának annyi pl a chat, hogy:
- kaki emoji
- pogózó lila galamb
- vigyori
- cicás matrica
......
Na ezt, nem bírnám idegekkel.
Viszont mondat végén belefér egy megfelelő hangulatot kifejező smiley, hisz máshogy nem lehet a hangnemet éreztetni írásban (én pl imádok "fordítva" írni, pl ha valami nem tetszik, akkor "csodálatos :D ", stb), vagy ha valami olyat írok, amit viccesnek szánok, akkor teljesen jó válasz egy nevető smiley, de egyszer-egyszer még egy "random" emoj is belefér.
Ha viszont nálad ezzel megöli a bulit, akkor szerintem kb olyan szintű nála, mintha azt válaszolná, hogy "aha", meg "oké", meg "haha", amik azt jelentik, hogy "kopj már le, marhára unlak"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!