Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 év körüli férfiak tudnak még szerelmet érezni?
Kb 30 éves férfi túl van egy hosszú kapcsolaton, volt reménytelenül szerelmes, boldog, szomorú, sokat szexelet.
Képes még ezek után érzelmekre, mély érzelmekre?
Szemében van még értéke a nőnek?
Az a klasszikus rózsaszín köd, annak már vége. Nem tudok még egyszer olyan naív és tapasztalatlan lenni mint aki egykoron voltam, az élet már csak ilyen. Ahogy idősödünk, tapasztalunk változik az értékrendünk is, a szerelem átmegy szeretet irányába, egész más tulajdonságok kerülnek előtérbe, a testiség háttérbe szorul,pontosabban a gyakorlati oldalra helyezzük a hangsúlyt.
40F
Ez egy buta kérdés, igen tud, nagyon is és igen, nem korfüggő.
sőt olyan is van aki 10-en 20-as éveiben nem volt még szerelmes és csak 30 felett leli azt meg.
Én úgy érzem, hogy 30 felett sokkal mélyebb érzésekre vagyok képes, mint korábban. Az intenzitása szerintem nem igazán változott, a minősége viszont határozottan jobb lett.
36\F
Sajnos!
Bár ne tudnék beleesni senkibe többet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!