Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért maradnak emberek nagyon sokáig egyedül? Az ilyen emberek tényleg gázosak?
Én értem miről beszélsz, nekem is volt több ilyen tapasztalatom :) Főleg itt, ahol minden férfi arról hisztizik, hogy ő mennyire rendes csak a gonosz nők ezt nem értékelik, aztán meg pár levél után megértettem miért is nem kellenek senkinek....
De élőbe is volt már néhány ilyen esetem vagy nekem vagy barátnőknek, a többségről (nem mindről) tényleg kiderült, hogy gázos: itt is volt anyakomplexusos, mamahotel imádó, illúzióban élő, mindenkit leszóló kompenzálós stb stb
Én is el tudom mondani,miért nem kellek a nőknek,mert nem születtem helyesnek,jó genetikával. És így már hiába van bármilyen tehetségem,jó tulajdonságom. Semmit nem érek vele,mert külső alapján 1 mp alatt elítélnek,és nem is akarnak megismerni.
Szóval lehet itt magyarázni,de ha esélyt sem kapok,meg sem akarnak ismerni,úgy nehéz.
Egyetlen egy nő volt,akivel megismertük egymást,és találkoztunk is,pont erről az oldalról egyébként.Mindketten tudjuk,milyen a másik helyzete. Nem vagyok csúnya,sem buta,csak nem vagyok az a tipikus mai nőideál. Lehetnék pozitívabb,és több önbizalmam lehetne,ezt mondta. Jogos is,csak mire fel. Mikor olyan szinten megaláztak a nők,és a mai napig inkább elkerülnek,pedig nagyon kedves vagyok mindegyikkel... :/
@12
Igen, ez lenne a logikus és ezt hallja mindenki nagyjából nyolcéves korától kezdve. Én is ebben a hitben éltem. Úgy 18 éves koromig nem zavartattam magamat annyira, mondom majd változik egyetemen vagy azután a helyzet. Nos nem, sőt talán még inkább a külső az, ami miatt az első pillanatban eldől az ember sorsa. Egyszer kaptam meg, hogy "nem vagy az esetem" - hát oszt ki kérdezte ezt? Ha addig jól elszórakoztál a vicceimen és jól érezted magad velem, akkor csak a külsőm nem akarsz tőlem többet? (Értelemszerűen abban a pillanatban elköszöntem tőle.) És mindenkitől ezt hallom, ezt olvasom, hogy a nőknek kivétel nélkül a külső kell.
Én nem tartom magamat gáznak. Az egy dolog, hogy rettegek az emberektől (vagyis a velük történő kommunikációtól), illetve szépfiú sem vagyok, de több mint valószínű, hogy az intelligenciám, a tudományok iránti érdeklődésem és a nem túl mainstream gondolkodásmódom tudná ezt ellensúlyozni. Csak hát odáig sose jutunk el, mert társkeresőn luxus válaszolni, élőben meg egyik haverom se hajlandó bemutatni nő ismerősének.
Én is elég visszahúzódó vagyok, nehezen ismerkedem, de még is a külsőm miatt vagyok egyedül.
Minden netes ismerkedés addig alakult jól, amíg a lány azt nem kérte, hogy küldjek képet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!