Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri még regisztrálni tinderre?
pont most akartam kérdezni róla!XD
Szerintem sz*r és az idődet veszi el jobban, mint a többi társkereső. A kölcsönösség elvén alapul, akkor írhatsz ha like oltad és vissza like ol. VISZONT akármit is tolsz ki magadból, a nők kevésbé kezdeményeznek, nem like olnak csak úgy. Legjobb képeim vannak kint, két hete használom napi egyszer minimum MINDENKIT like olok. 8 egyezés, abból 3 lakik azonos városban, mint én és 0 válaszolt vissza...
Amúgy az összes társkereső az időt rabolja és nem egyenlőek a feltételek, 10 év után hagytam ott az összeset, a tinder volt az utolsó, de ma azt is törlöm. Max privátban írok, akit érdekel a véleményem. 26f
a lányok meg unalomból regisztrálnak, vagy magamutogatás. baromi kevés a normális, aki szándékában is társat keres.
Lányként könnyű, válogatnod kell és csáááá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!