Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, a mai fiatal nők általánosságban mennyire lesznek alkalmasak anyának, ill. a férfiak apának?
Hogy látják a nemek a másik nemet ilyen szempontból? Férfiak, ha végignéztek a mai fiatal nőkön általánosságban, látjátok bennük a potenciális anyát? És a hölgyek a férfiakban az apajelöltet?
Teljesen kiábrándító a helyzet vagy derűlátóak vagytok az ügyben? Vélemények?
a húgomon látom, hogy még van remény :)
ő eléggé leszarom típus volt, szart a sulira, érettségije sincs, nem érdekelte semmi...
be nem tervezett baba jött
azóta van jogsija, a gyerek apjával együtt, dolgoznak is, a gyereket neveli, figyel rá...
szerintem a gyerek nagyon sok változást hozott pozitív irányba...remélem sokakkal így lesz!
24F
Ha gazdag leszek, akkor szerintem nagyon jó apa lennék. Ha nem leszek gazdag, akkor nem kell gyerek, mert úgy szenvedés az élet.
De igazából abban sem hiszek, hogy a párom megtalálnám egyáltalán. Így meg semmi motiváció nincs normálisnak sem lenni.
Van olyan,aki jó anya lenne.De általánosságban katasztrofális a helyzet a mai nőknél,fogalmuk sincsen mi az a főzés,empátia,odafigyelés,törődés stb...
1-2 kivétel van,akik természetesen foglaltak,mint mindig.
Változó, a környezetemben vannak lányok, akikből szerintem teljesen jó szülő lenne, meg vannak akik...nos, nem kívánnék a gyereknek olyan anyát. Aztán lehet hogy poztív irányba megváltozik és minden OK.
Magamra gondolva apának alkalmatlan lennék, a gyereknevelés már egy nagyon komoly dolog, de nem is igénylem. Érdekes, komoly kapcsolatba simán el tudom képzelni magam (mások is a környezetemben), de apaként - mostani fejjel - kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!