Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőkre jobban jellemző hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőkre jobban jellemző hogy többet vár el mint amit nyújtani tud?

Figyelt kérdés

Nőknél ezt jobban látom mint a férfiaknál.

Ha egy nő alacsony akkor neki magas pasi kell. Ha egy nő félénk határozatlan akkor neki határozott erős férfi kell.

Ha egy nő átlagos anyagilag akkor neki egzisztenciálisan jó pasi kell, mert hogy hogyan akar így családot majd jelszóval

2017. márc. 15. 15:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Sok férfi szereti a pici lányokat.

Egyébként hagyományosan a nők azért vágynak magasabb pasira, mert biztonságérzetet ad. Te ezt a nőtől várod?

Szerintem nem biztos, hogy egy 180 centis automatikusan többet nyújt, mint egy 155 centis. (Mondom ezt 167 centivel~)

A kedvesség és a figyelmesség (már ha valójában jelen vannak a kapcsolatban, és nem csak dobálózol a szavakkal) az egyik legfontosabb dolog.

Miért, mit akarod, mit nyújtson a nő?

Boldogabb leszel, ha mondjuk elmegy szoliba, hogy jobban tudj menőzni a barátok előtt?

Fogalmazd meg az igényeidet kérlek. :)

21/L

2017. márc. 15. 22:48
 12/14 anonim ***** válasza:

"Akkor én most 165 cm magas nőként kevesebbet tudok nyújtani egy kapcsolatban mint egy 170 cm magas és többet mint egy 155 cm magas?"

Nem, de attól még nem állsz szóba 175-180 cm alatti férfiakkal.

2017. márc. 16. 07:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Utolsó, hogy te mennyire tévedsz....a volt férjemmel egy magasok vagyunk :-) és mindig is imádtam. Amúgy nálam a 170 cm az ideális magasság. De nem ez alapján választok, mint ezt a házasságom is bizonyítja. Aminek nem a párom magassága miatt lett vége.
2017. márc. 16. 17:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Kár,hogy nem vagyok szociológus,mert akkor erről csinálnék egy hivatalos felmérést,mert ez egy nagyon érdekes téma.Persze több ember megszervezésével,hogy lehetőleg ne legyen részrehajlás.
2017. márc. 17. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!