Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkereső oldalaktól való függőség?
Húszas éveim közepén járok, de már 10 éve szinte csak kisebb megszakítással mindig fent voltam valami társkeresőn. Nem sok sikerrel és most már úgy láttam, hogy oké, ez egy felesleges dolog és szó szerint az időmet pazarolta. Naponta vagy 1 órát fent vagyok, a bugyuta, semmire sem vezető (nem rajtam múlik) beszélgetésekkel meg még több, és már idegesített a dolog, hogy dolgoztam érte, de semmire sem mentem vele. Rengeteg energiát, időt raktam bele a semmibe, szó szerint! Leginkább ez zavar.
Így változtatok a dolgokon. Most kettőn voltam fent, egyikről töröltem magam, de annyira rossz érzés. Félek, hogy kimaradok valamiből, hátha most jött volna be valami, a mi lenne ha... dolog.
Nem élek éjszakai életet, nem alkoholizálok minden hétvégén és nem is akarok minden hétvégén másnaposan fetrengeni, de úgy látom máshol nem lehet ismerkedni. Haveri körömben nincs rá lehetőség. Attól is félek, hogy elúszik mellettem az élet.
Mit gondoltok erről, van vagy volt olyan, aki ugyanígy volt vele, mint én? 25F
félre értetted. pont hogy NEM szoktam és távol áll a hétvégi bulika meg pia.
Azért írtam, mert sokan úgy találnak "párt", de én emiatt NEM akarom elkezdeni.
Amúgy köszi a pozitív szavakat!
ki az a sok aki úgy talál párt?! XD
ne nevettes öcsém.
26 vagyok ugyanígy mint te, x éve már fent.
összejött egy két jó kapcsolat, volt csak szexre dolog is.
neten csak akkor van sikered ha gazdag vagy, és kinézel valahogy.
élőbe kicsivel jobb a helyzeted mert számít más is, de túl sokat ott se várj. majd ha kapod a bocs de van barátom szlogent a 20. csajtól is...
nemtudom hol és mikor kellene ismerkedni.
mert mindenhol "gáz" már a csjaoknak.
neten? fúúúj, utcán? nemárr, disco? nem pasizni jöttem hanem bulizni...könyvtár? ki jár már könyvtárba?
szóval nem lehetetlen, de szerencse kell hozzá nagyon nagyon nagyon nagy.
nekem 3x megvolt már, hiszen komoly kapcsolatok születtek, és tényleg szerettem a barátnőimet.
szóval ennyi járt szerintem, merg 3 hónapja semmi kölcsönös. randim volt pár, de nem fogtak meg a csajok élőbe, hiába voltak neten szimpatikusak.
26/F
Szerintem is hanyagold a táráskeresőket. Tényleg csak az idődet húzod vele, én is pontosan erre jutottam amire te, csak nálam azóta eltelt már pár év.
Élőben sokkal több esélye van egy átlagosabb külselyű férfinek, mert legalább van egy kis esélyed, hogy a személyiséged, a mimikád, vagy bármi ami a sármod része egy kicsit besegítsen.
Neten konkrétan egy darab kép vagy a nők nagyon nagy többségének. Mivel ő kapja az ajánlatokat százával, ezért nem kell semmit csináljanak igazság szerint. Néhány tényleg konkrétan csak barátkozni van fent, hogy ne unatkozzon és persze, hogy növeljék az egojukat. Ezzel nem is lenne akkora baj feltétlen, de ugyebár nem ez a feladata egy társkereső oldalnak, ráadásul tényleg sok emberrel kiszúrnak.
A társkeresőkön a női profilok nagy része régi elhagyott profil, másik nagy része pedig az üzemeltetők által létrehozott kapuprofil, ami néha animátorok, botok működtetnek.
A töredék igazi aktív profilok nagy része is csak ego boostoló, unatkozó nő.
A társkereső nő a társkeresőkön a legritkább.
Felesleges időtöltés, nem maradsz le semmiről.
Adsz magadnak esélyt,ami teljesen normális :)
Vagy a barátaid mellett mégis magányos vagy....
Én társkeresőn találtam barátot már ,akivel őszintén beszélhetek bármiről,találkoztunk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!