Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miről beszeljünk amikor mar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miről beszeljünk amikor mar minden sablon témát átrágtunk?

Figyelt kérdés

Néha már fogalmam sincs miről kezdjek el beszélni vele amiről még nem beszéltünk.

Jöhet a brain storming olas, köszi :)

2017. márc. 12. 15:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha az ennyire erőltetetten megy, akkor semmiről. Ez tipikus intő jel, hogy skip.
2017. márc. 12. 15:53
 2/4 A kérdező kommentje:

Ez nem erőltetés. Mert mikor együtt elmegyünk valahova. Akkor nincs kínos csend. Mert vagy én vagy ő hamar találunk valamit. Igaz más témában. Mindketten alapból kevesebbet beszélünk.

De viszont ha rá írok facebookon már nem igen tudom mit írjak, vagy ha a kávégépnél találkozunk hirtelen, a hogy vagy vagy mit csínálszón kívül nem sok minden jut eszembe.

Bonyolult. De én mindenkivel így vagyok keveset beszélek ha csak nincs valami konkrét mondanivalóm egy bizonyos dologról.

2017. márc. 12. 16:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Szvsz kár ilyenkor erőlködni.
2017. márc. 12. 16:13
 4/4 A kérdező kommentje:

30f vagyok erősen introvertált. Csak nagyon kevés szeély van akivel nem vagyok ilyen. Köztük ez a lány is, és meg is lepett milyen jól ment az elején miden aztán hirtelen miden le lassult néha már a végét járta.

Az a baj, hogy néha még attól is megijedek, hogy mi a frászról tudnék beszélni vele 20-30 év múlva ha a feleségem lesz...

Nem tudom, hogyan folytassam a közeledést, úgy, hogy az már ne legyen sablonos, de legyen kissé változatos, mert úgy érzem végre olyan ajtónál kopogtatok ami ha lassan is de kinyílni látszik, és a legszomorúbb dolog, hogy ami ebben a legnagyobb akadály az, hogy nem tudom mi a szart találjak ki, hogy változtassak magamon, nem csak ő miatta, hanem a munkám miatt is néha már szégyellem mikor kollégáim beszélgetnének velem én meg oda dobok egy két szót és kész, több mondanivalóm általában nincs ha nem munkáról van szó.

:(

2017. márc. 12. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!