Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg túl tisztán élek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg túl tisztán élek ahhoz, hogy barátnőm legyen?

Figyelt kérdés

Céges bulin kollégák bepróbálkoztak nálam, megkínáltak füves cigivel meg erőteljesen próbáltak leitatni.

Egyik sem jött össze nekik, nem hagytam magam.

Nem most kerültem oda, már egy ideje együtt dolgozunk, és vannak nők is az irodában, ahol vagyok.

Tudják, hogy nincs barátnőm. Egyikőjüket el is akartam hívni munkán kívül is találkozni, mert szimpatikus volt, mondjuk azóta bánom, hogy egyáltalán bepróbálkoztam nála.

(Konyhából szűrődött ki egy beszélgetés a résnyire nyitott ajtón át ebéd közben, amit csak fél füllel hallottam meg, konkrétan kinyilvánította, hogy az a pasi, akinek nincs pénze eltartani a párját, az nem férfi.)

Szóval mikor mikor minden ilyen extrém cuccot elutasítottam, hogy én nem füvezek, meg nem szoktam magam padló alá inni, tettek megjegyzéseket rá, hogy milyen kis szentéletű vagyok, nem szeretek veszélyesen élni.

Erre a csajok is egybehangzóan elkezdtek fúrni, hogy elég kiábrándító a viselkedésem. Nem részegedek le, nem füvezek... tuti olyan puhap*cs vagyok, aki még nem is ütött meg nőt. Egyszóval elég férfiatlan a viselkedésem, így ne csodálkozzak rajta, hogy még nincs barátnőm.

Nem gondolom, hogy az lenne a követendő példa, amit a kollégáim csinálnak. Konkrétan olyan részeg volt a végére mindegyik, hogy a világát nem tudta, egyikhez a mentőt is ki kellett hívni alkoholmérgezés miatt.

Én kulturáltan buliztam velük, de a nők rám se hederítettek még egy tánc erejéig sem, hanem az olyan kollégáimat ölelgették és bújtak hozzájuk, akik nem tudtak egyenesen nézni sem.

Osztályvezetőnk konkrétan családos ember 2 gyerekkel, de a mai napig k***ázik - amit nem is tagad - és minden bulin atomra issza és szívja magát, mégis a felesége imádja. o.O

És ez csak most lett szóvá téve így konkrétumokkal céges bulin, de haverokkal - akik hasonlóan normál keretek közt szeretnek bulizni - is tapasztaltuk már ezt régebb óta. A hőzöngős, magából kikelt drogtemetőkre minden buliban tapadtak a jobbnál jobb nők, mi meg mindig csalódottan távoztunk a bulikból. :(

Valaki segítene megérteni, miért vonzóbb egy nőknek az a fajta korlátok nélküli viselkedés, ami ránk abszolút nem jellemző?

Nyilván ha lenne más tapasztalatunk (baráti körömnek is), akkor nem kérnék segítséget, de eddigi pályafutásunk során csak ilyen emberekkel és nőkkel találkoztunk, és már nagyon unjuk a magányt. :/

2017. márc. 12. 15:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
94%
A nőverésnél rontottad el, addig hihető volt.
2017. márc. 12. 15:50
 12/16 A kérdező kommentje:

Nem akarom ráerőszakolni senkire, mit tartson hihetőnek, meg igazából nem is nagyon érdekel, ki mit hisz.

Egyszerűen csak leírtam, amiket tapasztaltam, aztán az, hogy pár segíteni próbáló komment után megérkeztek a hitetlenkedő trollok, mint minden kérdéshez, az már mellékes számomra.

Aki normális választ adott/foga adni ezután, annak köszönöm!

A többieknek meg jó szórakozást a kis álomvilágukban, amit kreáltak maguknak a kérdéssel kapcsolatban.

2017. márc. 12. 15:55
 13/16 anonim ***** válasza:

Cica, a legtöbb nőverő férfi nem fog azzal menőzni, hogy nőt ver, mert ők tudják a legjobban, hogy gyávák, férfival ezt nem tennék.

Egy nő meg nem akarja, hogy pofán verjék, ha másért nem, hát hiúságból.

Majdnem sikerült.

2017. márc. 12. 15:58
 14/16 anonim ***** válasza:

Mondjuk elég sok nőt hallottam hülyeséget beszélni tintásan, így akár mondhatta is a kérdező által felvázoltakat. Akárhogy is kérdező, attól, hogy megérted ezt változtat valamit az értékrendeden ?

30/f

2017. márc. 12. 16:22
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem tudnál munkahelyet váltani? Jó gáz helyen dolgozol...
2017. márc. 12. 17:56
 16/16 anonim ***** válasza:

Csatlakozom, a nőverős mondatig hihető volt. Ott elcseszted.

Miért jó tulajdonképpen ilyenekkel trollkodni? Nincs egy jó film, egy jó könyv, egy jó videojáték, egy jó múzeum, akármi az életedben? Nem kell főzni, takarítani egyet? Nincs egy rokon, akihez átugorhatnál látogatóba? Nincs egy kutya a családban, akit megsétáltathatnál?

Ennyire unalmas az életed, hogy ez a szórakozás? Most komolyan? :D

2017. márc. 13. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!