Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen idős szűz nők vannak itt?
A nőkre nem jellemző ez, mivel egy lelki beteg lúzer csajt is megdugnak 20-25 éves koráig, afölött már nincsen szűz csaj. Egyszerűen ez nem rombolja le a nőknek a szexuális értékét, hogy visszahúzódóak, félénkek, bénák, mert nem ettől függ az, hogy szexi vagy nem. Egy férfi esélyeit viszont drámaian lecsökkentik a szociális képességeinek a fejletlensége. A szűz pasi között, bár sok a csúnyácska és előnytelen külsejű, de van köztük kifejezetten jóképű, jó testű is, akiknek pusztán azon múlott a hosszú időn át tartó sikertelenségük, mert nem elég szociálisak, félénkek a nőknél, és nem mernek élőben próbálkozni. Ez egy férfi értékét nagyon le tudja csökkenteni.
2017. márc. 11. 03:16
29.
Engem nem érdekel, ki akarna akár egy kövér nőbe beleélvezni a keze helyett. Lehet, hogy a pasiknak megtiszteltetés, nekem nem.
Nekem különben sem nagy szám a dugás. Szerelmes akarok lenni, nem megbszva.
2017. márc. 11. 04:17
3/28 A kérdező kommentje:
Ezért is kérdeztem a testalkatot, mert az ugye eléggé le tudja rontani a párkapcsolat lehetőségének esélyeit. Én is úgy sejtem, hogy kevés ilyen nő van. De gondoltam megkérdezem. Nagyjából azért átlátom, hogy hogy megy ez a férfiaknál és a nőknél. Valóban egy nőnek ezt az állapotot megszüntetni nem nagy dolog szemben egy férfival akinek tennie kell ezért. Ez nem azt jelenti, hogy a nők könnyen találnak szerelmet, csak partnert.
KB a nők 1/12 része szűz.
2017. márc. 11. 09:46
5/28 A kérdező kommentje:
Szerintem jóval kevesebb. Nem szeretek a számokkal dobálózni, mert elég egzaktak ahhoz, hogy mellé nyúljon az ember, ha tippelget. Ez az 1/12 anno a végzős gimis osztályomban volt körülbelül helytálló. Évek telltek el és szerintem az az akkori két szűz lány is elvesztette már azóta.
Testalkattól függetlenül szerintem minden nő találna magának partnert ha akarna. Azok a nők akik még 20 év felett is szüzek valószínűleg azért mert szerelemből szeretnék elveszíteni, az igazira várnak.
2017. márc. 11. 11:23
De nem érted, ha én nem akarom csak egy dugással elveszíteni, egy kapcsolatért rengeteget kell tenni.
Ha csak ezt az oldalt nézem: meg kell növesztenem a hajam, meg kell tanulnom és szeretnem kell főzni, szeretnem kell anyát játszani, kemény segget kell varázsolnom... minek? Hogy aztán aki dugogat, ide írjon ki kérdéseket, hogy miben nem vagyok jó... kösz, nem.
2017. márc. 11. 13:14
Susan Boyle 50+ de ő ide nem jár.
2017. márc. 11. 19:19
1/12 részük szűz. 1/12 bika, 1/12 kos mérleg vízöntő stb
2017. márc. 12. 08:55
T. #7. Senki nem írt olyat, hogy márpedig le kell feküdnöd valakivel ha elmúltál 20-25 éves. Nem arról szólt a kérdés, hogy el akarod-e veszíteni vagy sem, hanem arról, hogy vannak-e olyan 25 évnél idősebb lányok itt, akik még nem voltak senkivel és ha így alakult akkor milyen okból kifolyólag lett ez így. A kérdező nem akart a kérdésével senkit megbélyegezni, csak feltett egy nagyon egyszerű kérdést amire ha valaki érintet és akar válaszol, ha pedig nem akar nem válaszol. De senki nem akar senkit semmire rábeszélni.
Valószínűleg ezt a részét teljesen félreértetted, ez tűnik ki ebből: "De nem érted, ha én nem akarom csak egy dugással elveszíteni, egy kapcsolatért rengeteget kell tenni."
Persze erről is lehetne mit beszélni, de ez nem ennek a kérdésnek témája.
2017. márc. 12. 19:09
Kapcsolódó kérdések: