Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjen egy 24 éves férfi, hogyha még egy prosti sem vállalja be dupla pénzért?
Én voltam agyturkásznál de a rondaságomat nem tudta gyógyítani meglepően.
Voltam többször profi nőnél, látszott az arcukon hogy nagyon koncentrálnak, hogy megjátsszák magukat. Csókot vagy bármi kicsit is személyesebbet egyik sem engedett. Sőt a legtöbb elég gyorsan meg is fejt, hogy minél előbb megszabaduljon tőlem.
Szóval jah, aki átlag alatti az ennyit kap a nőktől, azt is jó drágán.
A prostik nem csókolóznak lehetőleg. Azt hiszed érdekli őket az aznapi 3 -dik menetnél hogyan néz ki a f tulajdonosa? Hát nem nagyon. Kell a pénz a str -nek, vagy drogra az legyen meg aztán szevasz.
Olyan nincs akit nem vállalnak be. Nem érdekli őket se a testsúly, se a rondaság, ha valaki igénytelen meg büdös azt már elhiszem, de azon lehet segíteni. Nyilván mielőtt elmegy a lányhoz.
Tehát elvileg nem te vagy az érintet, továbbá nem derül ki h mi az amit egy qrva nem vállalna be vele.
Szal nem tom. Döntsön Rubik kocka rekordot v öleljen pálmafákat. Keresse meg Atlantiszt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!