Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mit éreztek ebben az esetben, mit tennétek?
Tegyük fel, hogy van egy férfi/fiú, aki iránt nem vagytok közömbösek,de szerelmesek sem. Ez az illető viszont depressziós, nem önsajnáltató, picsogó módon, de rossz a hangulata, öngyilkosságon jár az esze, bipoláris zavara van és egyéb pszichológiai furcsaságok. Hozzá kell tenni hogy ez a férfi intelligens, nem egy modell de nem néz ki rosszul, és toleráns, kedves is ha úgy van. A kinézetével kapcsolatban viszony nagyon labilis,erős önbizalomhiánya van.
Mennyiben taszít titeket, ha valaki ilyen állapotban van?
Segítenétek-e neki őszintén, ha tudnátok azt hogy szeretetre van szüksége?
Válaszaitokat érveljétek!
Persze, megértlek. Én nem pontozlak le, hisz ez a te meglátásod,viszont igen, rólam van szó, pszichológushoz járok. A probléma ahogy előttem is mondták, az emberek mentalitásában van. Van olyankor hogy mentális betegség,amit mi úgy veszünk hogy semmi baj, abból csak így, egy hoppra ki lehet mászni.
Képzelj el egy sánta embert, akitől elvárják, hogy gyorsan szaladjon, sőt még csesztetik, hogy miért nem tud szaladni. Pont ilyen ez a helyzet. Van amit meg tudsz oldani egyedül, de kigyógyulni magadtól soha nem leszel képes. Nem azért mert gyenge vagy, vagy buta,hanem mert beteg.
Nem taszít és sajnálom, de nem kezdenék vele kapcsolatot.
Első körben azért mert nem vagyok belé szerelmes, hála Istennek. (Ugye ezt írtad: nem közömbös, de nem is szerelmes) ez már eleve kizárná a kapcsolatot.
Második körben azért, mer a volt férjem pontosan ez volt, szerelmes voltam belé, ő pedig szépen lassan mindkettőnket lehúzott a gödörbe és tönkrement az egész kapcsolat. Én egészséges vagyok lelkileg, de amikor már én is azt mantráztam magamnak, hogy elég volt az egészből, nem akarok élni, nem akarok élni.....
Akkor tudtam, hogy el kell válnom a saját és a gyerekem érdekében. Amíg nem lett meg a gyerek, csak rá irányult a figyelmem, de utána már lelkileg szétszedtek, leszívtak és nem tudtam a férjemnél feltöltődni, hogy a kicsinek a maximumot tudjam nyújtani. A szex is csak eleinte volt okés, utána már alig, mert egy valóban depressziós ember inkább nem szexel, csak amíg újdonság a dolog.
Röviden: akinek ilyen problémája van, azon segítsen képzett szakember, szedjen gyógyszert stb. Egy párkapcsolat nem arra van, hogy a másikat lelkileg kizsigereljük. Egy párkapcsolat kölcsönösségen alapul. Most úgy érzed, te is ott lennél a társadnak, ha szüksége van rád, de nem lennél. Ilyen állapotban csak elvenni tudsz a másiktól,adni érdemben nem sokat.
Természetesen nem jönnék vele össze.
Exem is ilyen "szeretethiányos" volt, meg jaj, szeressem. Aha, aztán hazudozott, akaratos volt, sértődékeny, semmit nem lehetett vele megbeszélni, mert jött a zsarolás, vagy épp passzív agresszió...
Ha ilyen bajod van, menj és kezeltesd magad, de ne tegyél mást tönkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!