Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az utóbbi években miért lett ilyen nagy jelentősége az
"EQ"-nak, vagyis az érzelmi intelligenciának?
Figyelt kérdés
Nyilván mindig is fontos tényező volt, de manapság mintha ész nélkül dobálóznának az emberek az EQ rövidítéssel, anélkül, hogy tudnák, mit jelent.
Társkeresőn is látom rendszeresen a női bemutatkozókban, hogy "IQ+EQ" meg ilyenek... 10-15 éve ezt annyira még nem lehetett érzékelni.
Ki mit gondol, afelé halad az emberiség, hogy lassan már csak ilyen-olyan kvóciensek és mértékegységek alapján tudunk majd kapcsolatba kezdeni és szeretni?
Ha csak azt irja vki hogy IQ-ja magas akkor bizony elkezdek kételkedni mert tapasztalataim alapján a magas IQ alacsony EQ -val parosul, nekem viszont az utobbi fontosabb...
2017. márc. 8. 20:26
12/18 anonim válasza:
A női bemutatkozókat kár elolvasni inkább, mivel nagyon alacsony a színvonal. Normális emberek továbbra sem számok alapján rangsorolnak.
2017. márc. 8. 20:43
13/18 anonim válasza:
12-es: kár elolvasni, de akkor készülj, hogy egyesek rögtön dobnak emiatt, ha kiderül, hogy ennyire nem vetted a fáradságot. Én ilyen voltam anno, most már nem társkeresőzöm.
2017. márc. 8. 20:48
14/18 anonim válasza:
#13 Az elején mindenkinek személyes üzenetet írtam, de sajnos nem felelt meg a profilképem, ezért még egy "bocsi, de nem"-et sem kaptam szinte soha, de még rám sem mentek. Általában egy jól kitöltött női adatlap nem azt jelenti, hogy normális az illető, hanem csak ki akar fogni egy szuper férfit vele. Én már csak Tinderezek pont ez miatt, és behúzgálok mindenkit. Még ez is többet ér, mint olvasni a sok bullshit-et, aztán koppanni amikor nem jön válasz.
2017. márc. 8. 20:56
15/18 anonim válasza:
A legtöbb nő leír minden marhaságot az adatlapjára aztán kihasználják a jóképű csajozógépek, következésképpen minden pasi mocskod disznó szerintük. Ezek a férfiak persze el sem olvassák az adatlapot, egyszerűen ráírnak arra a nőre akit meg akarnak dugni.
Aki nem néz ki elég jól az meg hiába olvas el bármit, választ úgy sem fog kapni, randit meg végképp nem.
2017. márc. 8. 21:17
16/18 anonim válasza:
Felejts el a társkeresőket! Meg fogsz lepődni mennyivel könnyebb és hatékonyabb máshol ismerkedni, ahol még esélyed is van arra, hogy normális nőt találni.
2017. márc. 8. 21:22
17/18 anonim válasza:
Nekem nagyon fejlett és nagy EQualizerem van, feljöhetsz hozzám és megmutatom ..
2017. márc. 9. 17:06
18/18 Márics Attila válasza:
nem mintha ez az EQ egy tudományos dolog lenne, 10 értelmetlen kérdésből kapsz egy számot, akkora hülyeség az egész. De a nők lapjáról elhiszik természetesen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!