Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó ez így, vagy inkább meddig mehet ez így? 32 éves férfiként, temérkdek csalódás után mindenhová, se barat, se barátnő nélkül (színház, mozi, buli, túra, sport, stb. ) egyedül megyek el:
Szerezz barátokat, és új érdekes hobbikat.
Nekem ezek nagyon sokat segítenek!
Sajnálom...
Sajnos rosszakat választottál,sajnálom hogy rossz tapasztalataid vannak,meg is értem...
Bár nekem Nőként vannak rossz tapasztalataim a fiúkról,és férfiakról.
Nehéz barátokat,levelezőtársakat
és még nehezebb társat találni!
Nem könnyű dolog,sokan egyik napról a másikra dobálgatják egymást,mint ha valami zokni lenne a másik.
Sajnálom hogy az értékek elvesztek a kapcsolatokból
hűség,szeretet,őszinteség,bizalom (ezt nehéz megszerezni akik csalódott már sokat )
Foglald el magad valamivel hobbival,zene hallgatás...
amit szeretsz azt csináld,én is ezt teszem!
Ismerkedj ha gondolod,
barátokat nehéz szerezni akik jóban -rosszban veled vannak!
Társat még nehezebb találni! :( sajnos
Minden jót,sok sikert és szerencsét minden jót kívánok kérdező! 30N
Ne általánosítsatok! Én 24 éves egyetemista vagyok, most lett vége egy 2,5 éves kapcsolatomnak, amire nagyon büszke voltam. A barátom azzal az indokkal lépett ki, hogy megijedt és ő még élni, bulizni, csajozni akar. Egy világ omlott össze bennem, mert azt hittem, hogy minden rendben lesz, meg fog becsülni. Nagyon hűséges és ragaszkodó típus vagyok, mások szerint különleges szépség vagyok, de már egyáltalán nem tudom, hogy fogok ismerkedni. Csak remélni tudom, hogy a férfiak közt is vannak olyanok, akik komoly kapcsolatra, kedvességre, őszinteségre vágynak.
Ne hidd, hogy egyedül vagy ezzel az érzéssel, én is úgy érzem, hogy magamra maradtam, mint a kisujjam.
Nők és férfiak közt is nagyon sokan összetennék a kezüket, ha normális partnert találnának.
Ezért kell átlag alatti lányt keresni tartós kapcsolatra. Az nem kell másnak és örül neki ,hogy végre talált valakit ,így nem is megy félre ,nem azon eszenkedik ki alá feküdjön be.
Amelyik jól néz ki,annak hiába hozod le a csillagokat is, azonnal dobbant ahogy egy fokkal jobb szebb gazdagabb palit talál magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!