Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mit szólnátok egy olyan pasihoz, akinek státuszszimbólum autója van, de azon kívül nem nagyon van más?
Tehát nincs saját lakásom, szakmám sincs, igazából csak egy érettségim van. De összeszedtem a lóvét egy BMW-re külföldön. Ez egy igazi státuszszimbólum. Igaz már 15 éves de jó állapotban van, jó hangosan tudom bömböltetni a motorját ha kell.
Ti gerjednétek egy ilyen státuszmárkás autójú pasira, ha flörtölne veletek a szórakozóhely előtti parkolóban, vagy a balatonon, vagy ilyen helyeken? :D
Azta, azonnal otthagynám a párom, a családom, és keresnék még két munkahelyet hogy eltartsalak téged is meg a bömidet is...
Ja meg egy kutyát is szereznék hogy legyen valaki intelligens is mellettem...
A BMW hátsó ülése kényelmes, én tudnám értékelni.
Amúgy nyilván kevés egy autó egy élethez, ezt te is tudod.
"jó hangosan tudom bömböltetni a motorját ha kell."
És most úgy őszintén, ez szempont valakinek? -.-"
Ha igen, akkor azt az illetőt sajnálni sem tudom.
"...vagy a balatonon, vagy ilyen helyeken? :D"
Képzelem a szituációt, úszkálok a Balatonban, majd te mellém tekersz a vízibiciklivel és odaszólsz, hogy: "Szia cica, van egy 15 éves BMW-m..."
Nem értem, akik ilyen szöveggel akarnak csajozni, azok mit gondolnak?
Akit nem érdekel a "státuszszimbólum autód", az körberöhög, hogy ilyen béna módon próbálsz hozzá közeledni. Akit pedig érdekel, az is szintén kinevet, hogy mit vagánykodsz azzal a vén sz@ral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!