Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen nő is kell valójában a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nő is kell valójában a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Hogyan viselkedjen a férfival szemben? Mikor adja be a derekát, hogy ne legyen se túl későn, se túl korán és ne legyen ribi?

Milyen legyen a külseje, hogyan ápolja magát?

Miket hallanátok tőle szívesen vagy miket nem?

Egyszóval milyen lenne az ideális barátnő?

2017. márc. 1. 18:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
A férfiak nem bonyolult lelkek. Otthon nyugalomra, finom kajákra, sok alvásra vágynak, a küszöbön túl pedig izgalmakra, kalandokra, levadászható nőkre.
2017. márc. 1. 21:02
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom más férfiak mit szeretnének mivel nem vagyok gondolatolvasó, de a saját elképzelésemet megosztom:

Számomra akkor a legjobb az ilyesmi ha spontán történik. Ez a jele az igazi vonzalomnak két ember között. Én legalább is nem szoktam tervezgetni, hogy na most vajon hanyadik randin fogunk dugni... Megtörténik ha meg kell történnie.

Külső: Ez végképp szubjektív, mivel ahány ember, annyiféle elképzelés létezik kb. a tökéletes nőről. Az én ideálom, közép magas, hosszú barna fenékig érő haja van, szép barna szemei és szívet melengető mosolya. A tekintetéből sugárzik az őszinte kedvesség. Szép az arca, jó érzéssel tölt el ha ránézhetek, egy fárasztó nap után. Alapvetően kedves az emberekkel nem csak velem, de tudja hol a határ, tehát nem kellegeti magát másoknak.

Mit hallanák tőle szívesen ? Bármit; mert ha az ideális nőről beszélünk, akkor az érdeklődési körünk is meg egyezik legalább egy olyan szintig, hogy mindig legyen miről társalognunk. Természetesen meghallgatnánk olykor, vagy szükség esetén, egymás individualista dolgait is, amire a másiknak értelemszerűen kevesebb rálátása adódik.

Mit nem akarok hallani; nos, ez nagyon hosszú lista (nem vagyok könnyű eset), de íme néhány:

- Előző kapcsolatokban miért szemét az összes pasi amikor ő tökéletes volt...

- Miért csalta meg az előző barátját...

- Hát ő valójában még szereti az exét, de...

- Ő imádja az ő kis cuksi <insert random idióta kutyanév>-ját és most is egyfolytában azon aggódik, hogy mi lehet vele...

- Házasságig nincs szex (mert eddig már 50 bránert látott és az összes pasi csak "azt" akarta tőle), mert most már az új hite szerint él ami.

- Ő nem politizál, de... és utána 3 órán keresztül szapulja valamelyik csodálatos pártot, miközben hevesen védi a másikat

És még folytathatnám.

Megjegyzés így a végére:

A fent leír nő számomra ideál, mert ilyet bár sokat kerestem, sosem találtam. Az az igazság sajnos, hogy a nagy többség vállalhatatlan. Nem vagyok egy én sem tökéletes és nyilván nem a tökéleteset keresem, de a felhozatal a valóságban nem csak kiábrándító, de számomra már ijesztő is sokszor.

2017. márc. 1. 21:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem az a fontos, hogy meg tudjam osztani vele a belső titkaimat, és engedjen is magához közel. Legyen egy értékrendje. Ami számomra visszataszító szokott lenni, ha a férfiügyeit meséli, vagy férfiasan beszél a szexről. Valahogy illúzióromboló.
2017. márc. 1. 23:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy férfiasan beszél a szexről? Ezalatt mit értesz, elozo?
2017. márc. 2. 00:08
 15/15 anonim ***** válasza:
#14, ezt nehéz pontosan megfogalmazni. Sokszor mi férfiak viccelődünk, meg hülyéskedünk ilyen témákban, de amikor egy nő beszáll ebbe, nekem mindig olyan érzésem támad, mintha szintén egy férfivel beszélgetnék, ami kiábrándító, mert nem a saját nememhez vonzódok.
2017. márc. 2. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!