Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan hódítsam meg ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hódítsam meg ezt a nőt? Piszkosul tetszik, szép, aranyos és kedves is.

Figyelt kérdés
41 éves elvált férfi vagyok és kb 2 hónapja "ismerkedtem" meg egy 31 éves egyedülálló anyukával, aki 1,5 éve van egyedül. Már az elején elmondta, hogy nem akar az életébe férfit, kapcsolatot, de még alkalmit sem, csak neten levelezni, beszélgetni. Én azonban meg akarom őt kapni, mert szép, aranyos és kedves és ezt minden nap el is mondom neki. Felajánlottam, hogy legyünk nagyon jó haverok....
2017. márc. 1. 16:12
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Azt mondta, soha többé nem akar kapcsolatot és hogy már megvannak a tervei, ha a gyereke felnő. Mennyire hihető ez a dolog egy olyan nőtől, akinek 1,5 éve nincs senkije és nem is akarja hogy legyen?
2017. márc. 1. 16:22
 12/21 anonim ***** válasza:
89%
Miért ne lenne hihető? Nem mindenki kapcsolatfüggő, van, aki jól megvan egyedül is.
2017. márc. 1. 16:23
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Egy 31 eves felnott norol van szo, teljesen hiheto, ha rossz lenne neki igy, masfel ev alatt mar boven meggondolta volna magat.
2017. márc. 1. 16:23
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi nem hihető rajta?De megértem hogy nem,veled tuti nem,mert komoly gondjaid vannak.Szállj le róla!
2017. márc. 1. 16:24
 15/21 A kérdező kommentje:
Sokszor megnézem a képét is és személyesen is látni akarom, de ő azt sem engedi. Megadtam neki a számom is, hátha meggondolja magát. Túl fontos lett ez a nő számomra....
2017. márc. 1. 16:28
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Van egy régi közmondás az úrinőkről és a diplomatákról. Ha egy diplomata azt mondja: igen, az azt jelenti: talán. Ha azt mondja: talán, az azt jelenti: nem. És ha azt mondja: nem, az nem diplomata. Az úrinő az ellentéte. Ha azt mondja: nem, az azt jelenti: talán. Ha azt, hogy talán, az azt jelenti, hogy igen. És ha azt mondja: igen, az nem úrinő.

Valami van benne. Persze nem így. De azért nem kéne annak a nem-nek olyan nagy jelentőséget tulajdonítani. Annyit jelent: engem trauma, csalódás, méltánytalanság ért, egyelőre nem akarok érzelmi kapcsolatba fogni. Ha tényleg annyira vonz az a nő, akkor rá kell szánnod az időt.

Nagyon jó gondolat volt a barátságot ajánlani. (Remélem, a haverság csak pongyola megfogalmazás volt.) Ha ő is megbarátkozik veled, abból minden lehet. Meggyőződésem, hogy amúgy sincs igaz barátság férfi és nő között, mert ha barátok lesznek, akkor pazarlás lenne megmaradni azon a szinten. Egy mély, tartós kapcsolat két dolgon alapszik: a barátságon és a szexen. Ebből az igazi barátság a ritkább.

Egy tapasztalt, felnőtt nő tudja, milyen érték az.

Azt viszont nem hiszem, hogy hamar megkaphatod, mint nőt, a bókok kevesek ide.

2017. márc. 1. 17:18
 17/21 anonim ***** válasza:
77%

16# Latom te sem erted a nem jelenteset. Hadd segitsek, NEMET jelent. Ha valakitol akarnek valamit, nem egyertelmu nemet mondok plane nem hozzateve, hogy a kozeljovoben sem, hanem azt, hogy _most azonnal_ nem, de megmagyarazom, hogy ne vegye veglegesnek, csak jelenleg ez egy ilyen helyzet az eletemben.

A no viszont eleg egyertelmuen elmagyarazta, hogy neki jelenleg minden megfelel az eleteben ahogy van, nem akar parkapcsolattal foglalkozni, 2 honap meg boven eleg idonek kellett volna lennie, hogy meggondolja magat, ha megmozgatott volna benne barmit is a ferfi. Valoszinuleg csak kellemes idotoltesnek tartja a vele valo levelezest, nem ismerkedesnek, a baratsagot pedig udvariassagbol mondta, mert valakit akivel talalkozni sem szeretnek, csak beszelgetunk az interneten, azt igazabol nem tartom a baratomnak sem.

2017. márc. 1. 17:24
 18/21 anonim ***** válasza:
56%

"Van egy régi közmondás az úrinőkről és a diplomatákról. Ha egy diplomata azt mondja: igen, az azt jelenti: talán. Ha azt mondja: talán, az azt jelenti: nem. És ha azt mondja: nem, az nem diplomata. Az úrinő az ellentéte. Ha azt mondja: nem, az azt jelenti: talán. Ha azt, hogy talán, az azt jelenti, hogy igen. És ha azt mondja: igen, az nem úrinő."

Ez jó :) kár, hogy ma már nincsenek úrinők...

2017. márc. 1. 17:36
 19/21 anonim ***** válasza:
48%

"De azért nem kéne annak a nem-nek olyan nagy jelentőséget tulajdonítani. Annyit jelent: engem trauma, csalódás, méltánytalanság ért, egyelőre nem akarok érzelmi kapcsolatba fogni."

Mekkora beképzeltség kell ahhoz, hogy egy tök ismeretlen ember gondolatairól azt állítsd, ismered azokat.

2017. márc. 1. 17:55
 20/21 anonim ***** válasza:

Régi tapasztalatom, de mindig meglep, hogy a hozzászólók egy része azért jár ide, hogy hibát keressen a másikban, és aztán az anonimitás ernyője alatt, kereseetlen szavakkal jól ledorongolja.

Azt kivánom, legyen ez a mai napra a legnagyobb öröme.

2017. márc. 1. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!