Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdemes ilyen lánnyal kezdeni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes ilyen lánnyal kezdeni?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy lány akinek van barátja, de nehéz rajta eligazodni. Nagyon mosolygós, szinte mindenkivel közvetlen, vidám, barátságos, érdeklődő, már-már kacérkodó. Rengeteg férfi csapja neki a szelet emiatt. Nem ismerem régóta, beszélgettem vele párszor és nekem is nagyon megtetszett alakra, arcra és személyiségre is. Megkérdeztem a nevét, elmondta én meg mondtam, hogy bejelölöm facen, dumálhatnánk ott is. Mondta, rendben, örülne neki, de azóta sem jelölt vissza..

Érdemes lenne bármit is kezdeni ezzel a lánnyal vagy inkább hagyjam a fenébe az egészet mielőtt erősebb plátói érzelmeket fogok táplálni iránta mert totál veszett ügy?

2017. febr. 28. 18:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Akkor várjál, hát ha visszajelöl.
2017. febr. 28. 20:18
 12/18 anonim ***** válasza:
*hátha
2017. febr. 28. 20:19
 13/18 A kérdező kommentje:

Na igen, mást úgysem tehetek. Nem is tudom, holnap benézzek-e hozzá, nem akarok a nyakára járni sem. Csak régen volt már ilyen, hogy egy lányra úgy néztem, hogy tudnám szerelemmel szeretni.

A megérzéseim viszont nem szoktak hazudni és sajnos elég borúlátó vagyok az ügyben.

2017. febr. 28. 20:22
 14/18 anonim ***** válasza:
#8 Jelen! :D
2017. febr. 28. 20:22
 15/18 anonim ***** válasza:

Nyilván a személyiségi jogaikat figyelmen kívül gyakorira fogom linkelgetni a facebook profiljukat pl.. Egy olyan oldalra, ahol 5 "akarsz dugni?" jellegű üzenet jön minden megnyilvánulásra, amiből kiderül, hogy az írója nőnemű :DDDD Ne nevettess. Inkább nézz körül, biztos vagyok benne, hogy a környezetedben is vannak ilyenek.

2017. febr. 28. 21:29
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha barátja van hagyd békén. Ez egy viselkedési alap kellene legyen. Nincs is visszajelzés, nem is bátorított. Lépj tovább és keress másat.
2017. febr. 28. 21:39
 17/18 anonim ***** válasza:

"Mondta, rendben, örülne neki, de azóta sem jelölt vissza.."

Persze hogy ezt mondta, legalább gyorsabban lerázott. Nincs ezzel semmi baj, ha egy pasi elkéri egy lány telefonszámát, de a lánynak nem tetszik a pasi, akkor főleg kamu telefonszámot szoktak megadni. Vannak ilyen praktikák, ahogy a szingli lányok a nekik nem tetsző, de kedves pasikat azzal rázzák le, hogy van barátjuk.

2017. febr. 28. 22:09
 18/18 anonim ***** válasza:
# 8 jelen!
2017. márc. 1. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!