Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jól tettem hogy olyan nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól tettem hogy olyan nővel nem folytattam tovább az ismeredést aki 4. levél váltáskor máris akt fotót küldött magáról?

Figyelt kérdés
Haverok szerint hülye vagyok, de én úgy érzem az ilyen nő nem erkölcsös és én a normális nőket szeretem.
2017. febr. 25. 20:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
26%
egy normális férfi bármikor a guruló krumplit is, meg azt is aki gurítja... Ha te nem vagy képes szexre szerelem nélkül, akkor te nem vagy normális. Vagy szerinted a 97-98% nem normális?
2017. febr. 25. 21:07
 12/20 A kérdező kommentje:
11. Emiatt teljesen megértem, amikor a nők így vélekednek a pasikról, sajnos tényleg agyatlanul a guruló krumplit is...........érzelmi IQ=0
2017. febr. 25. 21:13
 13/20 Sunshinedoll ***** válasza:
72%
Hogy nektek semmi se jó :D
2017. febr. 25. 21:16
 14/20 anonim ***** válasza:
Biztosan saját magáról küldte azt az akt fotót? :D
2017. febr. 25. 21:18
 15/20 A kérdező kommentje:
14. Nem teljesen biztos de facen tele volt a képeivel......
2017. febr. 25. 21:22
 16/20 anonim ***** válasza:

"Egy érzelmes normális FÉRFI érzelem, szerelem nélkül nem képes szexre, aki arra képes az csak egy állatias ösztönös szexzombi."

Ebben egyet értek veled kérdező.

A gond az, nálam a nők kb 50 százalékánál fél perc alatt kialakul ez az érzelem. Akkor meg már természetes, hogy jöhet a szex.

2017. febr. 25. 21:33
 17/20 anonim ***** válasza:

Hát szerintem meg jól tetted, már ha nem dugópajtit keresel, hanem társat, társkereső lévén.

1.Egyrészt az ilyen nő, aki 4. levélnél meztelen képet küld, egyenesen ostoba, a legnagyobb butaság és meggondolatlanság idegeneknek ilyen képeket küldeni.

(Akit meg nem tisztelsz, azt nyilván szeretni sem fogod tudni)

2. Igen, nyilvánvalóan vannak gondok, ha ezt csinálja, nem normális az ilyen, és gondolom nem te vagy az egyetlen a sok közül, akinek elküldözgette a képeket és felkínálta magát. +ban még ez az extra mód önigazolási vágy is szerencsétlen a számomra, ugyan miért jó, ha minden nyomorék veri a képére? sose értem..

No mindegy, akinek ez kell, az menjen is rá az ilyenre, nem veled van a baj, hogy nem vagy ilyen igénytelen, mint a férfiak egy adott százaléka.. ;)

2017. febr. 25. 22:54
 18/20 anonim ***** válasza:
Pluszban még azt is el tudom képzelni, hogy esetleg kimondottan az iq2 nyálcsorgató férfitípusokra hajt, lehúzás/átverés céljával az ilyen. Esetleg hivatásosan is űzi a dolgot. :)
2017. febr. 25. 22:56
 19/20 anonim ***** válasza:
11-es vagyok. Épp az a legnagyobb bajom, hogy túl érzelmes, romantikus fajta vagyok, sajnos igazi szerelmes típus. Emiatt találok nehezen párt én is, a lányok leginkább megijednek tőlem, sokan melegnek gondolnak, pedig csak élek-halok a szerelemért. De az, hogy ne tudjak megdugni valakit akár érzelem nélkül is, az kizárt. A farkam feláll, ha akarom, ha nem, az jön nem hogy ösztönösen, hanem testi szükségletek által. Szerintem az a beteg, aki inkább elfojtja a testi vágyait, mert bizonyos saját maga által felállított erkölcsi normáknak megfelelni szándékozik. Volt a főiskolán egy olyan évfolyamtársam, aki szerdánként hazautazott 200 km-re, mert csak otthon tudott khm. sz@rni. Ez is egy saját maga által felhúzott gátlás, hasonló, mint a te esetedben. Én is szerelemre vágyok, én is érzelmekre vágyok, nekem is az a legcsodálatosabb, ha őszinte, igaz érzésekkel tudom magamhoz ölelni a kedvesem. De ha pl. szerintem a Porsche a legjobb autó, azért egy Wartburgba is beülök, ha muszáj.
2017. febr. 25. 23:16
 20/20 anonim ***** válasza:

Egy konzervatív úr ne akarjon népet nevelni, és ne véleményezze a valóságot!

Igen, van "ere" igény- ahogy írod, sőt még arra is, hogy valaki kecskével dugjon.

Ne fikázd a nőt, az is lehet, hogy csak egy tisztességgel dolgozó prosti, aki nem a legalja fajta, de az ideje meg korlátozott.

2017. febr. 25. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!