Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól tettem hogy olyan nővel nem folytattam tovább az ismeredést aki 4. levél váltáskor máris akt fotót küldött magáról?
"Egy érzelmes normális FÉRFI érzelem, szerelem nélkül nem képes szexre, aki arra képes az csak egy állatias ösztönös szexzombi."
Ebben egyet értek veled kérdező.
A gond az, nálam a nők kb 50 százalékánál fél perc alatt kialakul ez az érzelem. Akkor meg már természetes, hogy jöhet a szex.
Hát szerintem meg jól tetted, már ha nem dugópajtit keresel, hanem társat, társkereső lévén.
1.Egyrészt az ilyen nő, aki 4. levélnél meztelen képet küld, egyenesen ostoba, a legnagyobb butaság és meggondolatlanság idegeneknek ilyen képeket küldeni.
(Akit meg nem tisztelsz, azt nyilván szeretni sem fogod tudni)
2. Igen, nyilvánvalóan vannak gondok, ha ezt csinálja, nem normális az ilyen, és gondolom nem te vagy az egyetlen a sok közül, akinek elküldözgette a képeket és felkínálta magát. +ban még ez az extra mód önigazolási vágy is szerencsétlen a számomra, ugyan miért jó, ha minden nyomorék veri a képére? sose értem..
No mindegy, akinek ez kell, az menjen is rá az ilyenre, nem veled van a baj, hogy nem vagy ilyen igénytelen, mint a férfiak egy adott százaléka.. ;)
Egy konzervatív úr ne akarjon népet nevelni, és ne véleményezze a valóságot!
Igen, van "ere" igény- ahogy írod, sőt még arra is, hogy valaki kecskével dugjon.
Ne fikázd a nőt, az is lehet, hogy csak egy tisztességgel dolgozó prosti, aki nem a legalja fajta, de az ideje meg korlátozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!