Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért szeretik kevésbé a rövid hajú lányokat?
Érdekes, de én semmi ilyet nem tapasztalok, pedig gimis korom óta rövid hajam van.
Nem csak fiús fazonra lehet vágatni. ;)
Ezenkívül egyébként nőies a stílusom: szoknyák, magassarkú, smink, fülbevalók, stb. Gondolom ez is közrejátszik, hogy még sosem kaptam meg, hogy fiús vagyok. :)
Próbáltam növeszteni, szórakoztunk virtuális frizura próbával, volt rajtam farsangon paróka: egyszerűen nem áll jól! Olyan sehogy se nézek ki. Még a férjem is azt mondja, hogy röviden jobb.
Egyébként hátulról nem a hajam nézi, hanem a vékony derekam, a kerek fenekem és a combjaim, valószínűleg azért nem olyan, mint férfival. ;)
Az elég gáz, ha valakin hátulról csak a haja alapján lehet eldönteni, hogy milyen nemű.
Akinek meg fontos a hosszú haj, az alapból nem kezdett velem soha. De nem vettem észre, hogy nincs lehetőség rövid hajjal ismerkedni. :D
Minden nőnek jobban áll a hosszú/hosszabb haj, persze megfelelően ápolva, frizurát készítve belőle nem csak megmosom és száll a széllel módon, az kevesek kiváltsága.
Még a kimondottan szép arcú nők is nőiesebbek hajasabban, jól látszik ha 2 fotót összehasonlítasz a rövid illetve hosszabb korszakukból.
Osvárt Andrea, Tatár Csilla, Ördög Nóra stb.
Szerintem ez csak olyan mantra. Vagy nem akarnak a haverok közt beégni.
Emlékszem, mikor a húgom tini volt, az egyik csajjal azon ment a verseny, kinek hosszabb a haja, mert az a szebb. Seggig érőnél már rohadtul nem ad az archoz semmit, de jó tudni, hogy pár férfi önbizalomhiányos tinilányok szintjén van.
Szerintem inkább legyen egy nőnek rövid, de ápolt,kezelt haja.Mint hogy hosszú töredezett,ápolatlan haja legyen.
Én hosszú hajakból látok napi szinten borzasztókat.Kb még ahhoz is lusták sokan,hogy kifésüljék reggelente.
Ellenben a rövidebb hajú nőknél gyakrabban látom,hogy be van nekik szárítva és foglalkoznak vele,nem csak úgy néz ki,ahogy kiszálltak az ágyból reggel.
Ezt annak írnám,aki szerint a rövid hajúak az igénytelenek..
Meg szerintem akinek nagyon kevés és vékonyszálú haja van,annak szintén nem áll jól a hosszú.
De kinek mi.
Nekem speciel hosszú van most, de mikor mi.Én döntöm el milyen lesz a hajam, nem a párom és nem a társadalom.
Mindenkinek a magánügye szerintem.Ne bántsuk a rövidebb hajúakat szerintem.
A legtöbb hosszú hajú nő első dolga reggel, hogy vagy összefogja copfba, vagy kontyban tekeri a feje tetejére. Szemből pont úgy néznek ki, mint akinek extra rövid haja van.
Ennél sokkal nőiesebb egy állig érő haj, vagy egy ápolt rövid.
Nekem az abszolút kedvencem a bob(Bubi), nagyon nőies és nem szokás összefogni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!