Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Régen miért találtak az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen miért találtak az ilyen férfiak is társat maguknak?

Figyelt kérdés

Apukám egy eléggé csúnya férfi. Ráadásul eléggé félénk önállótlan határozatlan férfi volt. Mikor anyukámmal megismerkedett 28 évesen még szűz volt.

Ma már ilyen férfiak szinte biztos hogy nem fogja megtalálni a társát

2017. febr. 24. 15:55
1 2 3
 21/25 Költőnő? ***** válasza:
44%
Hát nekem egy haverom pont ugyanez, kivéve a szüzességet. A felesége sztem előző életében egy SS tiszt volt. Számomra amiben pl ők vannak, az nem is igazán kapcsolat.
2017. febr. 24. 18:50
 22/25 anonim ***** válasza:
42%

Nem csak csúnyaság kérdése...

Én például nem nagyon tudok ismerkedni, nincs jó dumám. Kinézetemmel nincs gond szerintem.

Rég nem voltam nővel, tegnap rászántam magam egy éves sikertelen internetes próbálkozás után, és felhívtam egy hivatásost... Holnap megyek hozzá...

Elegem van tiszta feszült, ingerült, depresszív vagyok. Remélem jól fog elsülni a dolog. Ez van...

2017. febr. 24. 19:25
 23/25 anonim ***** válasza:
58%

"Nekem meg azt mondta anno a 60 eves bacsika, hogy csak azzal a ferfival kezdjek vmit is, aki teljes odaadassal lesz ertem. Nem akartam neki mondani akkor, hogy manapsag mar meg egy colara is sajnaljak a penzt a randin a teremtes koronai. "

Persze, hogy sajnálják, mert azt tapasztalták, hogy felesleges befektetés, mert 10-ből 9 esetben eltűnik a lány utána és nem lesz folytatás, maximum ígérgetés.

Ma 28 éves szűzként arra van egy férfinak a legnagyobb esélye, hogy örökké szűz marad. Ez van.

2017. febr. 25. 12:18
 24/25 anonim ***** válasza:
68%
Miért, a 28 éves szűz nőkért kapkodnak? Dehogy. Azt hiszik, valami gebasz van velük, vagy nem fognak tökölni vele, ha nem szexel 2. randin.
2017. febr. 25. 12:34
 25/25 aperitif ***** válasza:
41%

"Persze, hogy sajnálják, mert azt tapasztalták, hogy felesleges befektetés, mert 10-ből 9 esetben eltűnik a lány utána és nem lesz folytatás, maximum ígérgetés."

Az a baj, hogy te is, mint sokan mások, összekeveritek a teljes odaadást a megtérülő befektetéssel. Befektetés alatt azt értem, amikor mérlegeled, hogy ezt a lányt csak sétálni viszem, mert úgysem lesz folytatás, Ennek fizetek egy kólát, mert hagyja magát megtapogatni. Annak meg egy komplett vacsorát, hátha utána le fog szopni. Üzlet. Baromi messze van a teljes odaadástól.

A teljes odaadás az, amikor nem mérlegelek, hogy mit kapok cserébe, meghívok valakit, akár férfi, akár nő az illető, csupán azért, mert élvezem a társaságát.

2017. febr. 26. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!