Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Régen miért találtak az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen miért találtak az ilyen férfiak is társat maguknak?

Figyelt kérdés

Apukám egy eléggé csúnya férfi. Ráadásul eléggé félénk önállótlan határozatlan férfi volt. Mikor anyukámmal megismerkedett 28 évesen még szűz volt.

Ma már ilyen férfiak szinte biztos hogy nem fogja megtalálni a társát

2017. febr. 24. 15:55
1 2 3
 11/25 Lazy Lover ***** válasza:
49%
mert akkor nem mosta ki a média a "nők " agyát! egyszer 1 nénitől kérdeztem hogy hódítottak régen a férfiak kedvességgel romantikával ma meg pénztárcával bunkóságal ennyi a lényeg
2017. febr. 24. 17:06
 12/25 anonim ***** válasza:
43%

Az még az a generáció volt, amikor a nők még csak azzal a férfival tudtak szexelni, aki el is vette őket, így nagyjából minden dolgos férfira jutott egy-egy nő.

De ezek az idők elmúltak, manapság a nők azzal fekszenek le, akivel akarnak, tehát a legjobb férfiak szűk körével, legfeljebb idősebb korukra fanyalodnak rá -jobb híján- a béna pasik egyikére, amikor kényszerűségből egy eltartót keresnek családalapításhoz.

2017. febr. 24. 17:19
 13/25 anonim ***** válasza:
63%
Mert még anyáink is azt mondják,hogy elég,ha egy férfi egy fokkal szebb az ördögnél.Csak falun még sok 20 év körüli csávó úgy érti,az se baj,ha zsíros a haja,kinyúlt és büdös a pólója,stb.
2017. febr. 24. 17:27
 14/25 anonim ***** válasza:
26%
Elvárások,nézd meg,vagy kérdezz meg nyugodtan egy mai nőt milyen elvárásai vannak... azt teljesíteni lehetetlen...
2017. febr. 24. 17:46
 15/25 anonim ***** válasza:
40%
Ismerek pár olyan lányt, akiket paraméterek alapján itt láttam "szárazföldi bálna" kategóriába sorolva. Érdeklődők?
2017. febr. 24. 17:51
 16/25 anonim ***** válasza:
81%
Utolsó biztos egy sportos pasas 180 centihez, max. 80 kilóval :DDD Még,hogy a pasik nem beszélnek csúnyán a nőkről,áááá,nem.
2017. febr. 24. 17:59
 17/25 anonim ***** válasza:
84%

Nő vagyok. Ezt a kifejezést itt láttam férfiaktól leírva. Pont arra mutatok rá, hogy a pasiknak sem jó akárki.

Vagy akkor szerintetek minden most konyhásnéni instagram modell volt fiatalon? A pasiknak sem volt olyan elvárásuk, hogy ne legyen narancsbőr, apám azt sem tudja, mi az.

2017. febr. 24. 18:02
 18/25 anonim ***** válasza:
51%

Ja, persze csak a nok hibasak, aha. Nekem meg azt mondta anno a 60 eves bacsika, hogy csak azzal a ferfival kezdjek vmit is, aki teljes odaadassal lesz ertem. Nem akartam neki mondani akkor, hogy manapsag mar meg egy colara is sajnaljak a penzt a randin a teremtes koronai.

Egyebkent nem tudom miert kell osszehasonlitani a mai vilagot a 20-30-40 evvel ezelottivel. Kicsit maskepp mukodtek a dolgok, akkoriban nem neztek a not le pl., csak azert mert eltartotta a ferj, hisz neki ez volt a dolga. De ugyanakkor elvalni es oreglanynak lenni is szegyen volt. Ezert volt az, hogy mind a ket nagyanyam borzasztoan megszivta(az egyik nagyapam durva alkoholista volt meg a masik egy kokemeny ember, akit a mamam nem szeretett, csak belekenyszeritette a kornyezete a hazassagba). A mai napig ova intenek a hazassagtol...

Anyam mar mas teszta volt. O nem fogadott volna el egy tutyi-mutyi fiucskat , sem egy agressziv allatot. El is valt az elso ferjetol es apammal a mai napig boldogan elnek, aki egy rendkivul huseges, szereto apa es ferj.

Apadat inkabb szerencsesnek mondanam, es gondolom anyukad is inkabb gondoskodo tipusu.

2017. febr. 24. 18:12
 19/25 anonim ***** válasza:
68%

"Az még az a generáció volt, amikor a nők még csak azzal a férfival tudtak szexelni, aki el is vette őket"

Ne írj már végtelen hülyeséget :)

2017. febr. 24. 18:17
 20/25 anonim ***** válasza:

És anyukád milyen volt?

Azonkívül apukádnak lehetnek más értékei is (humor, kedvesség, stb.) amivel meg tudta anyud hódítani.

2017. febr. 24. 18:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!