Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a mai, modern nőideál külsőre? Még ma is a vékony, szőke, hosszú haj, nagy mell összeállítás a nyerő vagy már a barnák hódítanak? Esetleg fekete, vörös?
Nekem mindig egy ideálom volt, egészen 14-15 éves koromtól, de nem nagyon találkoztam ilyen csajokkal.
-Magas- legalább 175 centis
-természetes szőke hajú
-kék szemű
-nem vékony, inkább telt, formás, homokóra testalkatú (nagy mellek, vékony derék, széles csípő)
-szilikontól, festett hajtól, műkörmöktől, feltöltött szájtól mentes
-nem dohányzó nő az ideálom.
Ilyen nővel voltam életemben először, azóta meg már a feleségem.:) 27/F
Nekem.
Alak tekintetében mindenképp vékony, sőt még nekem kimondottan vékony is tetszik. Vagy pedig enyhén sportos (nem izmos!)
Szem és hajszínnél inkább a világosabb színek tetszenek. Hajnál(hosszú): szőkés barna, világosbarna, barna, szőke. Szemnél: zöld, kék, szürke, világosbarna, barna. Próbáltam nagyjából sorrendbe rakni, de ez egyénenként változó.
Mell és fenék tekintetében kisebb/közepes. Nekem valahogy a nagy egyiknél sem nyeri el a tetszésem.
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!