Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok: HOL ismerkedtek? Srácok: hol ismerkedtetek meg a párotokkal? (24/f)
Pár haverommal észrevettük, hogy a lányok jelentős része suli/munka után egyből rohan haza… Tán a netre korlátozódott az ismerkedésetek? Ha igen, hogy kezdhet el megismerni titeket bárki is, ill. hogy kezdtek el megismerni akár egy srácot? Nem éreztek semmi hiányt a szemtől szemben való ismerkedés terén?
Röviden magamról: nagyvárosban lakom, elvileg sok minden adott… Áruházakban, utcán, bevásárló központban is indítottam beszélgetést lányok felé, ám egy kedélyes szóváltás az, ameddig el szokott menni a dolog, utána megy ki-ki a dolgára. Visszagondolva persze a lányok jól érezhetik magukat, hogy egy jókedvű beszélgetéssel feldobtam a napjukat, de kb. ennyi.
Egyáltalán szoktatok, AKARTOK ismerkedni…? És mindezért mit TESZTEK, hova jártok? Tietek a szó! 😉 Mindkét nem tapasztalata, véleménye érdekel.
Előző vagyok: Ja, ez lehet úgy is, hogy pl. fogom magam és elmegyek mondjuk egyedül valamilyen programra, stb. :) De lehet úgy is, hogy valakikkel vagyok, vagy egy már kialakult társaságban járok valamilyen célzattal, ahol sok ember van, és nem ismerjük még egymást eléggé, illetve utcán, séta közben, BÁRHOL!
Ha szimpi, tud viselkedni, megnevettet, és nem igénytelen, akkor jöhet! :)
Hölgyeim, köszönöm eddigi reakciótokat! Legyenek ezek tömör vagy akár részletesebb válaszok, szerintem jól jöhetnek a srácoknak - és a többi lánynak is :)
Amennyiben később térne ide valaki, és meg kívánja osztani tapasztalatait, netán ötletet szeretné megírni: ne fogja vissza magát! Bátran tegye meg - akár itt, akár egyéni üzenetben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!