Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért akarják "készen" kapni azt a férfit akivel hosszú távra terveznek? Miért nem hajlandóak megmászni vele együtt a ranglétrát?
Mer nagyából épitse fel a saját életét,ugy ahogy énis felépítettem a sajatomat.
n25
Apukám, hát ti rugóztok azon, hogy a nők szavatossága 30 után lejárt (és ideje jócskán lejjebb adni az igényeket), a pasik meg 40 felett is csak érnek.
Ergo: sietni kell. Nem érünk rá kivárni azt a röpke tíz évet, amíg ti elértek valamit az életben, nekünk meg kiszárad addig az utolsó két petesejtünk. :P
Mindig, mikor gazdag pasis kérdés van, akkor azt kérdezik, "és te mit adsz cserébe?". Aztán legtöbbször felsorolják, hogy pénzért cserébe a legnagyobb dolog, ami egy nőtől elvárható, a bomba test meg a szexben bármi.
Engem is elkeserít, hogy szerintük a legnagyobb kincs, amit egy nő adhat, az a segge, de nem én találtam ki.
Sajnos igaza van annak, aki azt írja, hogy egy komoly, családra vágyó lány sokszor nem ér rá arra, hogy kivárja, mire anyagilag összeszedik magukat. A legtöbb ilyen lány, ha pl. 25 évesen férjhez megy, 2-3 év után már gyereket is szeretne. A semmire gyereket vállalni pedig elég nehéz. Arról nem is szólva, hogy sok ennyi idős férfi pedig még hallani sem akar gyerekről, mert még élni szeretne, vagy nincs mire, stb. stb.
Nyilván aki nem akar gyereket, annak ez kevésbé számít, és biztos van olyan is, aki csak eltartatná magát, de szerintem nem ez az általános.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!