Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért akarják "készen"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért akarják "készen" kapni azt a férfit akivel hosszú távra terveznek? Miért nem hajlandóak megmászni vele együtt a ranglétrát?

Figyelt kérdés
Rengeteg nő 5-10 de előfordul, hogy 15-20 évvel idősebb pasit keres a férjének. Ebben benne van az is, hogy a nők korábban érnek ezért az idősebb pasikkal vannak egy hullámhosszon, de viszont benne van az is, hogy már egy ranglétrát megmászott státusszal rendelkező férfi kell nekik. Na most a legtöbb ember az alulról kezdi, eleinte csicska munkát végez kevés pénzért, majd később szakmai tapasztalatot szerez, ezáltal nő a fizetése, vagy közép-vezető lesz és a többi, de ehhez idő kell. A nők miért nem hajlandóak egy velük egykorú pasival végigmenni ezen a nehéz fejlődési folyamaton? Miért akarnak mindent készen kapni a férfitól, ha hosszú távra keresnek párt?
2017. febr. 20. 20:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, lehet, velem van a baj, de én a párommal együtt szeretném ezt csinálni. Igaz, még csak 17 vagyok, a barátom 23, igen, idősebb, de nem feltétlenül idősebb kellett nekem, így hozta a sors. Majdnem, hogy ugyanott állunk, attól eltekintve, hogy neki van szakmája, és dolgozik. Nyártól én diákmunkára megyek, ő pedig pénzt tesz félre, hogy majd ha leérettségiztem, össze tudjunk költözni (200 km-re lakik tőlem, nincs saját lakása), és összerakjuk a pénzt. Nála fogok lakni, onnan fogok járni OKJ-s képzésre, plusz egyszerre kezdtük el nemég a jogsit. Tervünk szerint közös vállalkozást fogunk indítani, amíg ez nem jön be, megyek vele dolgozni, és amint lehet, saját lakást veszünk, a többi pedig majd kialakul. :)
2017. febr. 20. 21:45
 12/18 anonim ***** válasza:

Mer nagyából épitse fel a saját életét,ugy ahogy énis felépítettem a sajatomat.

n25

2017. febr. 20. 22:10
 13/18 anonim ***** válasza:
83%

Apukám, hát ti rugóztok azon, hogy a nők szavatossága 30 után lejárt (és ideje jócskán lejjebb adni az igényeket), a pasik meg 40 felett is csak érnek.

Ergo: sietni kell. Nem érünk rá kivárni azt a röpke tíz évet, amíg ti elértek valamit az életben, nekünk meg kiszárad addig az utolsó két petesejtünk. :P

2017. febr. 20. 22:19
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Mindig, mikor gazdag pasis kérdés van, akkor azt kérdezik, "és te mit adsz cserébe?". Aztán legtöbbször felsorolják, hogy pénzért cserébe a legnagyobb dolog, ami egy nőtől elvárható, a bomba test meg a szexben bármi.

Engem is elkeserít, hogy szerintük a legnagyobb kincs, amit egy nő adhat, az a segge, de nem én találtam ki.

2017. febr. 20. 22:28
 15/18 anonim ***** válasza:

Nagyon röhögök :D

2017. febr. 21. 00:11
 16/18 anonim ***** válasza:
13-14- Nagyon jó. :D
2017. febr. 21. 00:16
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos igaza van annak, aki azt írja, hogy egy komoly, családra vágyó lány sokszor nem ér rá arra, hogy kivárja, mire anyagilag összeszedik magukat. A legtöbb ilyen lány, ha pl. 25 évesen férjhez megy, 2-3 év után már gyereket is szeretne. A semmire gyereket vállalni pedig elég nehéz. Arról nem is szólva, hogy sok ennyi idős férfi pedig még hallani sem akar gyerekről, mert még élni szeretne, vagy nincs mire, stb. stb.

Nyilván aki nem akar gyereket, annak ez kevésbé számít, és biztos van olyan is, aki csak eltartatná magát, de szerintem nem ez az általános.

2017. febr. 21. 05:00
 18/18 anonim ***** válasza:
2-es, felrohogtem!
2017. febr. 21. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!