Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen férfi lehet akár pszichopata?
Figyelt kérdés
Társkeresőn ismerkedem egy férfival. Még nem is találkoztunk személyesen, de már olyanokat ír, hogy milyen jó lenne átölelni stb. De van úgy hogy hiába van fent Facebookon nem ír. Korábban már megszakítottam vele a netes beszélgetést, mert úgy találtam, hogy nem illünk össze. Azután azt írta, hogy értelmesebbnek gondolt. Utána nem beszéltünk, de 2 hét múlva írt, hogy nem szeretné ennyiben hagyni a dolgot, szeretné ha megismernénk egymást. De megjegyzi, ha elköszönéskör nem írom azt le, hogy puszilom.2017. febr. 18. 12:55
11/11 anonim válasza:
Miért lenne pszichopata? Ebből a szövegből mindössze annyi derül ki, hogy egy magányos férfi próbálkozik csajoknál. Szerintem semmi olyan nem írt amiből mentális betegséget lehetne leszűrni. Pláne nem egy súlyos (és amúgy elég ritka) személyiségzavart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!