Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen eszméletlenül fontos a pasiknak, hogy kiéljék magukat? Miért nem hajlandóak megállapodni?
Amikor egy pasi a 20-as éveit kezdi, akkor azt mondja, hogy majd 30 éves kora körül megházasodik, addig még ráér. Amikor a 25 körül van, akkor már a nősülés dátuma felugrik 35-re, amikor már 30 lesz akkor meg már "egy férfinak a 40-es éveiben is bőven lehet még családot alapítania, minket nem hajt a biológiai óra..." szöveggel rukkolnak elő.
És ez mind amiatt van, mert még "nem élte eléggé ki magát", még több nővel akar kalandot meg közép-hosszú, nem egy egész életre szóló kapcsolatot. Miért ilyen telhetetlen a legtöbb férfi, hogy semmi nem elég neki, szinte semennyi nő, kaland?
Én szívem szerint már megállapodnék végleg ha lenne kivel... Én már gyereket is bevállalnék aztán az elkövetkezendő remélhetőleg minimum 40-50 évet együtt tölteni egy szép családdal.
22 vagyok eddig 2 barátnőm volt csak, mindkettő hosszú kapcsolat volt, jóképű vagyok izmos és tökéletes az önbizalmam, én elégedett vagyok magammal. Emiatt lett volna már annyi lehetőségem de eddig semmi "kiélés" nem volt de nem is vágyom rá. Szóval általánosító jellegű a kérdésed mert engem például egyáltalán nem érdekelnek a kalandok én nem is tudok egyáltalán vonzódni olyan nőhöz akihez nem köt erősebb érzelem, nekem mindig magas volt ez az egyéjszakás kalandok meg megcsalás dolog. Persze tuti engem ejtettek a fejemre, mivel senkit nem ismerek aki ilyen "régimódi" lenne mint én a korosztályomból. Nagyon utáltak a lányok már gimibe is mert engem nem lehetett felszedni. De csak, hogy tudd azért vannak kivételek.
Ha a nô meg tudja gyôzni a férfit arról, hogy tényleg ô a férfi számára az igazi, és nem csak egy a sok többé-kevésbé komolyan vett "kaland" közül, akkor a legtöbb férfi tök jól el lesz azzal a nôvel, és nem találja majd különösebben problémásnak, hogy megállapodjon.
De ha nem tudod meggyôzni, akkor meg értelemszerû, hogy nem fog lelkesedni azért, hogy végleg lekösse magát.
A férfiak jellemzôen könnyebben belemennek egy kapcsolatba - már csak miért is ne alapon is -, viszont attól még nem fogja magának bebeszélni, hogy te vagy számára az igazi. Arról a nônek kell meggyôznie a férfit, jellemzôen az összejövetel után is még. Ha meg a nô erre nem képes, akkor természetes, hogy a férfi se akként fog vele tervezni.
Az esetek többségében ennyire egyszerû ez.
Ha te ilyen férfiakkal kerülsz kapcsolatba, akkor szerintem sürgősen vizsgáld felül az ismerkedési szokásaidat ill. a preferenciáidat. Én egészen pontosan EGY ilyen férfit ismerek (pedig több száz férfi ismerősöm van). A többségük legalább annyira vágyott családra, mint a nők, ha nem jobban.
Nem a legtöbb férfi ilyen, hanem azok ilyenek, akikkel te kapcsolatba kerülsz.
Húszas éveim közepe felé haladok és sosem volt indíttatásom arra ,hogy ebben az értelemben kiéljem magam. Egészen másfajta kalandok vonzanak... igazi kalandok. Én sem teljesen értem ezt a jelenséget, nem is érdekel. Én megmaradok a saját dimenziómban.
Azt javaslom nézz körül kicsit jobban. Akad még akinek az erkölcsi normái hasonlóak a tiédhez. Legalább egy. 😉
Kérdező, nem minden férfi ilyen.Sokan "megállapodnak" egy nő mellett, de nem kellene mindegyiknek.Önismeret sok esetben nulla, mert a házasságban jön rá legtöbbjük, hogy mégsem való nekik a kötöttség.Ilyenkor jön a rengeteg félrelépés, ami vagy kiderül, vagy nem.Ettől már tényleg jobb, ha inkább szabadon maradnak és nem verik át a párjukat.A szabadon maradók őszinteségét még személy szerint értékelni is tudom, mivel tudják magukról, hogy nem alkalmasak a monogámiára.Ebből legalább tudom, hogy velük nem kell foglalkoznom, mivel mások a céljaink.
Az viszont tény, hogy egyre kevesebben maradnak a komolyabb kapcsolatra alkalmas személyek, de ez ellen nem lehet semmit tenni.Nem vonzó nekik az egyetlen személlyel való élet.Kár is rájuk erőltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!