Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan ismerkedhetnék meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedhetnék meg lányokkal?

Figyelt kérdés

Egyedülálló vagyok. Nem tudok lányokkal ismerkedni, kapcsolatot kialakítani. Ez persze abból fakad, hogy egy kis faluban lakom a világ végén. Így ez elég nehézkes.

Néhány szó rólam. 28 éves férfi vagyok. Külsőleg nem hinném, hogy nagy gond lenne velem. Az egzisztenciám már kiépített, dolgozom stb. 7 hónapja vagyok egyedülálló, szakított velem a menyasszonyom. Úgy fogalmaznék, hogy ismeretlen lányokkal szembe introvertálttá válok :) Igazából nem is "merek" kezdeményezni, valamilyen fokú önértékelési zavarom biztos van, mert úgy gondolom, hogy a nekem tetsző aktuális lánynak én biztos nem kellenék.

Azt hiszem, hogy lassan túl teszem magam a szakításon és szeretnék - egyelőre csak - új kapcsolatokat kialakítani lányokkal, de persze magamat és a helyzetemet ismerve ez nagyon nem könnyű feladat.

Hogyan fogjak neki?

2017. febr. 15. 19:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
67%
#5-ösnek egyértelműen önbizalomproblémái vannak. Nem mer szembenézni a gyengeségeivel, így aztán nem is tud bízni magában, mert nem ismeri magát teljes valójában. Hárítja a felelősséget, tehát a pénz mindennek az oka és nem ő. Ha lenne pénze, akkor meg azt sajnálná, hogy normális nőt nem lehet megvenni. Nyilván van egy jó kis hitrendszere amivel nyugtagatja magát, és amivel tördeli/reszeli folyamatosan a saját gerincét. Mert kb ennyire tudatos önmagával szemben az emberkénk. Nem gáz az, ha szarul jöttek össze a dolgok neked, mindig van hova fejlődni, de a saját szerencsétlenségedet ne verd már át másokra is, mert eléggé irritáló.
2017. febr. 15. 19:35
 12/19 anonim ***** válasza:
28%

nemértitek...XD

legyél stílusos...vágod ez mit jelent??..nem feltétlen 40 ezres pulcsit...de nem is kínai, meg C and A-s szemét...

kit lehet megkapni stílussal, és kisugárzással (azaz sarkosítva igen, pénzel..jaj de meglepő jujjj :D ) BÁRKIT!

Téged is ;)

Azt a nőt is akinek a pénz az utolsó...de ha látja h sok minden megvan, és a srác se rossz, plusz belső is úgy ahogy megvan, ráadásul nem drogos, meg alkesz...és jobban néz ki éppen egy gnómnál akkor nincs határ.

Ne éljetek már álomvilágban, és lányok ne prédikáljatok már vizet mikozben bort isztok.

Van kivétel, persze, mindenütt. De nagyon nagyon kevés, és kár csak őrájuk koncentrálni, mert jó eséllyel sosem találod meg, ha kimondottan őt keresed.

2017. febr. 15. 19:39
 13/19 anonim ***** válasza:
jujj de adnék 1 milliárd forintot, meg egy jól menő vállalkozást, úgy, hogy közben a tudatod nem változhat meg, és csak így láthatod a jelent. Gyakorlatilag ami most történik veled, az hogy egy óvodásként viselkedsz, és elvárod, hogy férfiként tekintsenek rád. Nem csoda, hogy nincs senkid, ha csak rinyálsz, hogy "DE ÉNN ESSSZTT AKAJOOOOM!!", mint egy kibeb*szott 5 éves kisgyerek a fagyisnál. Sok csajt meg lehet venni ez tény, de azt rohadtul ne mondd már nekem, hogy valamelyikőtök is boldog lesz mindezek mellett, meg egy kiegyensúlyozott kapcsolatod lesz ha sok pénzed van, és úgy jönnek rád a csajok.
2017. febr. 15. 19:44
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszi 8-as!

"Először is gondolkodj el, hogy mik azok a dolgok amiktől félsz"

Egyértelműen attól tartok, félek, hogy az adott lánynak nem tetszem és elutasít. Úgy gondolom, hogy talál tőlem jobbat és jobbat is akar, mint én, így inkább nem is szoktam próbálkozni.

2017. febr. 15. 19:45
 15/19 anonim ***** válasza:

ovis?

rég voltam már.

ne nevettes....te ismerkedsz egyáltalán mostanában? van róla fogalmad mi zajlik a discoban stb?

jah hogy ne ott ismerkedj? mégis hol? könyvtárban? :D XDDDDDDDDDD

2017. febr. 15. 19:55
 16/19 ElekTamás88 ***** válasza:

Sziasztok! Először is a női olvasók ne vegyék zokon az itt leírtakat. Az egyes válaszadónak részben igazat adok. Nos, hol is kezdjem...28 éves vagyok, úgy 30 nővel lehettem összesen, ebből úgy 25 nővel le is feküdtem. De lehet több mindkét szám!

A "sikerem" titka? Magabiztosság, egyedi stílus (nincs 50 ezres ruhám, sem iphone-om{S7}, sem bmw-m{corsa}). Egyedi stílus alatt férfiasnak tartom magam, fiatalos megjelenéssel. Nem vagyok macsó, egy kicsit sem, bőröm nem a legtökéletesebb, sérülésem miatt már vagy 5 éve nem sportolok, így van rajtam egy kis fölösleg is, és elálló füleim vannak :D . Ha elmegyek bulizni és van egy kiszemelt áldozat, akkor csak arra megyek, hogy egy éjszakás kaland lesz, semmi más. Magányos napjaimon viszont pont ebből van elegem és egy életre szóló társat szeretnék. Nekem ez nem megy valamiért. Nem tartok a tartós kapcsolattól és a lekötéstől sem, volt 3 éves kapcsolatom is, sohasem csaltam meg az exemet.

Úgy gondolom a modern közösségi oldalak a ludasak ebben. Egyszerűen sokan nem tudnak, nem akarnak, ismerkedni, nem tudják mit akarnak, csak sírnak és szomorúak, mégis azt mondják, hogy milyen jó a szingli élet. Belül pedig össze vannak törve és nem mernek lépni egyet előre, vagy 5-öt hátra. Ez mindkét nemre igaz. Most azt tervezem, hogy autót cserélek, kíváncsi vagyok tartós kapcsolat gyanánt mennyit változnak a nők velem szemben. Lehet semmi köze az egészhez a csere terv, csak bennem van némi hiba, esetleg rosszul fogom fel a történteket.

Volt több olyan nő is, akire első pillantásra azt mondtam, hogy ő kell, ő álmaim "asszonya". Ezekhez a hölgyekhez teljesen máshogy próbáltam közelíteni, beférkőztem a lelkivilágukba, teljes mértékben megbíztunk egymásba, rengeteg közös és vidám programunk volt, mégis amikor mondtam az illetőnek, hogy mi lenne ha "Én és Ő lennénk a nagy Mi", mindig azt mondták, hogy csak barátok. Ebből az a tanulságom, hogy az új modern kapcsolatok kialakításában talán nem szükséges egymást megismerni, mindegy, hogy ki milyen beállítottságú, csak a felszínes dolgok és benyomások érdekelnek minket. Ez teljes mértékben igaz! Ha van egy nő, aki csinosan öltözködik számomra sokkal vonzóbb, mint egy lenge farmerban öltözködő hölgy. Ez fordítva másban is igaz..ha adsz egy kicsit a megjelenésedre, sokkal vonzóbb vagy egy nőnek, mint egy "koldus", vagy ha van egy drágább/menőbb autód dominánsabb vagy, mint egy 10 ezres kerékpárral.

Amit én tudok neked tanácsolni, adj egy ici-picit a megjelenésedre, attól magabiztos leszel, legyen tartásod, légy őszinte, próbálkozz. Ha egy nő nemet mond, nem aggódj, van másik!

Ez a kis írásom úgy gondolom mindkét nemnél probléma, a közösségi oldalak irányítják sokunk életét. Nem elég a chat, s facebook like, de ezt sajnos sokan nem értik meg!

2017. febr. 15. 20:20
 17/19 anonim ***** válasza:
62%

Nah. Most jött el az idő, hogy írjak.

Gondolat #1:

Nincs önbizalmad, kedves kérdező! Ez nem rosszakarósból írom, hanem mert "nem is próbálkozom" megfogalmazásodból. Ami önnönmagából nem is probléma.

Önbizalom a sikerélményekből ered. A sikerélmények valami eléréséből. Tehát fogalmazd meg mit akarsz elérni.

- Szexuális együttlét? - Nagyon későn fog nőni a sikerélmény

- Randira hívás? - Előfordulhat. De a 3. lemondás után, ismét feladnád

- Telszám/Email megszerzése? - lehet, hogy 10-ből 1.

- Csak a leszólítást tűzöd ki? - MINDEN EGYES ESET ILYEN!

Tehát ha sínre teszed magad, hogy csak odamész és párbeszédet kezdeményezel, akkor már lényegében elérted célod. Elkezdődött egy "kapcsolat", még ha csak 2 perces is.

Gondolat #2:

Férfiak 80%-a az nő "szerzést" csajozásnak fogják fel. MEG KELL SZEREZNI! Hiba... Majd jön a félelem, rágörcsölés. "Kell nekem ez, hogy állandóan elutasítanak?" gondolatok.

Csak így kell felfogni:

"Most azzal a lánnyal jól fogom érezni magam."

"Csak most, csak vele kedves leszek."

"Totálisan átadom magamat a pillanatnak, míg vele vagyok!"

Erre mondta azt egyik ismerősöm: "Dugd meg a lelkét". Azért finomabban fogalmazom meg. :) -- Bontsd ki a nőt, mint egy karácsonyi ajándékot, mert nem tudod mi lapul a felszín alatt.

Gondolat #3:

Legyen elvárásod. Tudd, mit akarsz a lányoktól. Milyen jellemet keresel. A lényeg, hogy legyen fogalmad arról. Különben céltalanul mész. Gondolom már van pár a fejedben.

2017. febr. 15. 20:26
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszi utolsó!

Egyelőre megtenné a leszólítás is, amit mondjuk tovább lehetne fűzni randiig. Ezzel az a gond, hogy a lányok tudják, hogy miért szólítom le és így stresszessé válok.

Tudom azt, hogy milyen jellemet, milyen lányt keresek. Külsőleg-belsőleg. Van pár nekem tetsző lány.

De, ha akció közelben vagyok, leblokkolok és inkább azt mondom magamnak, hogy ne menj oda, megspórolsz egy elutasítást :) (tudom, hogy lúzer duma :) )

2017. febr. 15. 20:46
 19/19 anonim ***** válasza:

Hezitáltam, hogy írjak-e vagy sem...

Az a baj, hogy hiába írom le a véleményem, kapsz pár jó tanácsot nem tanulsz belőle, nem fogsz változtatni a mentalitásodon.

Ülsz hátradőlve a gép előtt és elvagy... (tudod hogy milyen vagy, mit szeretnél, de mégis valami miatt megreked nálad a dolog)

Ezzel nem bántalak, az emberek közel 80%-a ilyen, köztük én is!

Ilyenkor szoktam azt mondani, hogy nem elég rossz a jelenlegi helyzetem ahhoz, hogy ezen változtassak is.

"Hogyan fogjak neki?"

Egy erős elhatározás, ennyi az egész. Olyat sose csinálj, hogy majd hétfőre halasztod a nagy változást az életedben.

Én régen az edzéssel voltam így. :)

De egyszer elhatároztam, hogy na igenis minden nap kell egy keveset, olykor sokat mozogni. És már akkor aznap elkezdtem!

Ne halogass semmit, mert ki tudja, hogy lesz-e holnap, hogy tudj változtatni! (durván hangzik, de sajnos ez így van)

Remélem sikerül leküzdened magadban ezt a felesleges "valamit", amit saját magadnak generálsz. (ezalatt az önértékelési zavart, a nem merek érzést és a van nálam jobb dumát értem)

2017. febr. 15. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!