Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtok normalis tarskeresot? 23N
Tegnap regisztraltam a l*ve.hu-ra de szo szerint betegek ott az emberek. Nagyon durva.
Van olyan ahol viszonylag ertelmes emberek vannak es nem kuldenek a farkukrol kepet, nem kezdik a bezelgetest a fetis-temaval es nem hazudjak le a csillagokat? Komolyan kerdezem.
Nincs normális, mert nagy üzlet a társra vágyók lehúzása, és átverése. Az ingyenesek (már ami az maradt) jobbak, de ott is sok a hülye. A fizetőseknél a hülyék mellett még rakás kamu, elhagyott profil is van, és a kamuprofilokat animátorok keltik életre.
Persze neked nőként működhet, mert sok férfi keres nőt, és kevés az igazi nő az társkeresőkön, szóval kapós leszel, csak az a lényeg hogy ne fizess, és készülj a hülyékre.
Olvasgass mit művelnek a társkeresők üzemeltetői: [link]
fent voltam kb fél évig férfiként, sosem küldtem képet a farkamról, pár soros, normális (nem sablon) levelet küldtem mindenkinek, volt fent fotóm.
a nők 99%-a kb ugyanannyira simlis volt, mint amit a férfiakról írsz, csak nem a szexszel kezdik a témát, de ettől függetlenül csak egó-tuningnak járnak, cicáznak, eszük ágában sincs még egy randit sem összehozni, de nem is mondják ki.
A maradékba azok tartoznak, akik vagy valami eszméletlen herceget várnak, vagy már semmit mert megkeseredtek a sok hazudozó, szexképet küldő pasitól.
így aztán fogtam, és letöröltem magam. Hogy tudok e jó helyet? Sajnos nem, de ha neked mégis bejön valami, akkor szólj!
miitt.hu
ott nem is írnak egymásra hanem programokon vesznek részt. Napi több programból is válogathatsz. Tehát élőben ismerkedsz velük, csak annyi a különbség hogy tudod, hogy a többiek is mind párkereső szinglik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!