Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tudtok normalis tarskeresot? 23N

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok normalis tarskeresot? 23N

Figyelt kérdés

Tegnap regisztraltam a l*ve.hu-ra de szo szerint betegek ott az emberek. Nagyon durva.

Van olyan ahol viszonylag ertelmes emberek vannak es nem kuldenek a farkukrol kepet, nem kezdik a bezelgetest a fetis-temaval es nem hazudjak le a csillagokat? Komolyan kerdezem.

2017. febr. 15. 16:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nincs normális, mert nagy üzlet a társra vágyók lehúzása, és átverése. Az ingyenesek (már ami az maradt) jobbak, de ott is sok a hülye. A fizetőseknél a hülyék mellett még rakás kamu, elhagyott profil is van, és a kamuprofilokat animátorok keltik életre.

Persze neked nőként működhet, mert sok férfi keres nőt, és kevés az igazi nő az társkeresőkön, szóval kapós leszel, csak az a lényeg hogy ne fizess, és készülj a hülyékre.

Olvasgass mit művelnek a társkeresők üzemeltetői: [link]

[link]

2017. febr. 15. 18:39
 12/15 anonim ***** válasza:

fent voltam kb fél évig férfiként, sosem küldtem képet a farkamról, pár soros, normális (nem sablon) levelet küldtem mindenkinek, volt fent fotóm.

a nők 99%-a kb ugyanannyira simlis volt, mint amit a férfiakról írsz, csak nem a szexszel kezdik a témát, de ettől függetlenül csak egó-tuningnak járnak, cicáznak, eszük ágában sincs még egy randit sem összehozni, de nem is mondják ki.

A maradékba azok tartoznak, akik vagy valami eszméletlen herceget várnak, vagy már semmit mert megkeseredtek a sok hazudozó, szexképet küldő pasitól.

így aztán fogtam, és letöröltem magam. Hogy tudok e jó helyet? Sajnos nem, de ha neked mégis bejön valami, akkor szólj!

2017. febr. 15. 18:42
 13/15 anonim ***** válasza:

miitt.hu

ott nem is írnak egymásra hanem programokon vesznek részt. Napi több programból is válogathatsz. Tehát élőben ismerkedsz velük, csak annyi a különbség hogy tudod, hogy a többiek is mind párkereső szinglik.

2017. febr. 15. 18:50
 14/15 anonim ***** válasza:
A tarskereso nem pont a legjobb megoldas, nyilt terpeen sokkal konnyebb ismerkedni, latod a ferfi reakcioit, stb, ugyhogy ha van lehetoseg, ne szalaszd el. Irj nyugodtan, ha gondolod ;) 24/F
2017. febr. 15. 19:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Én szívesen megismerkednék veled, 25 éves vagyok, sokat nem veszíthetsz, ha dobsz egy üzenetet és dumálunk kicsit.
2017. febr. 15. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!