Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti mindig megerzítek, ha tetszetek egy ferfinak?
Figyelt kérdés
Van egy ferfi, akin nem tudok kiigazodni. Egyik nap beszelget, ha jon szembe velem hatalmas mosollyal koszon. Kovetkezo nap nulla kommunikáció, foleg akkor van ez, ha en nyitok fele. Egyik pillanatban ugy erzem tetszek neki, a kovetkezo pillanatban pedig azt, hogy teljesen hulye vagyok. Nem akarok tobbet latni a dolgokba es tul kombinalni a dolgokat. Jartatok mar ugy, hogy ugy éreztétek tetszetek a masiknak, vegul pedig pofara estetek, mert csak szimplan kedves volt?2017. febr. 15. 15:55
1/4 anonim válasza:
Soha nem tunt fel. Soha.
Pedig baratnoim elmondasa meg parom elmondasa alapjan latszik h sokat futnak utanam es tepertek.
Sose hittem el magamrol hogybjocsaj vagyok igy sose figyeltem a fiukat. Inkabb baratkozni akartam veluk
2/4 anonim válasza:
Igen én mindig. De fiatal korom óta a legkisebb jelekből is. Azt amiket leírál én mindig akkor tapasztaltam amikor a pasinak párja volt. Vágyott a flortre vagy pozitív visszajelzésre mástól, de ha én ''kezdeményeztem'' ráparazott h de hát ő foglalt és szinte ignorált. Utólag mindig kiderült h igazám van és ezéRTL viselkedtek furcsán vagyis ilyen kettősen.
3/4 A kérdező kommentje:
Sanszos h van parja, idosebb nalam jo par evvel. Igazából nem szeretnek tole semmit, de hazudnék, ha azt mondanam nem esnek jol azok a pillanatok mikor ugy erzem nokent nez ram. Viszont mikor elzarkozik, akkor szidom magam, hogy tiszta hulye vagyok, hogy megfordult a fejemben, hogy tetszek neki.
2017. febr. 15. 16:50
4/4 anonim válasza:
nem, mert nem szoktam tetszeni nekik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!