Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet az ösztönök miatt utasítanak vissza a nők?
Kedves sorstársam, neked is csak azt tudom tanácsolni, mint amit nekem tanácsoltak évekkel ezelőtt, mikor ugyanezen az oldalon 29 éves szűzként nyavalyogtam.
Ma már mikor beállok valahova a Tesla S autómmal és jól öltözötten kiszállok belőle, senkit nem érdekel, hogy 170 magas vagyok, az sem, hogy kopaszodom (pedig már lenne pénzem hajbeültetésre is) és még egyetlen aranyásó sem panaszkodott a 14 centimre (pedig mióta sok pénzem van már 68 nőt megdugtam és a legdrágább az volt, amelyiknek adtam egy tízezrest miután kutakodott a fiókomban, hogy takarodj haza taxival mielőtt hívom a rendőrséget. De ilyenből is csak egy volt meg még volt néhány gázosabb, de a többség nagyon készséges volt. Némelyik olyan buta volt, hogy azt hitte majd feleségül veszem.
Mielőtt a feminista sáskahad nekem esne, mindegyik nő a 68-ból engem szedett fel, ha kezdeményeztem is csak ilyen elejtett "Tetszik a kocsim?" vagy "Elvigyelek egy körre?" típusú nagyon elcsépelt duma volt, úgyhogy mindegyik tudta, hogy mit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!