Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen alak már tényleg sok férfinek nem tetszik mert túl sportos? (kép)
:D
Nem baj, ha nem bírod a kritikát cica, nem nekünk kell bizonygatni semmit, te vársz megerősítésre, nem én vagy a párom, vagy a #11 és a párja...
Talán, majd a kolléga kisegít, én biztos nem... de röhejes, ahogy bizonygatod magad! :D
Ha neked az szánalmas, hogy én nem sokára egy szép és gyönyörű nő mellé érek haza, ok!
Én, ez esetben, örömmel leszek szánalmas!...
Például az arcod lehet ronda....-de bármilyen,akár szép is.Őszintén írigység nélkül írom,hogy a combod túl van edzve,a feneked szép ,van derekad és nekem kifejezetten szexik a vállas nők.De azért ne bízd el magad,mert én két gyereket szültem,legalább 15-évvel idősebb vagyok és van ilyen popsim mint neked,derekam vékonyabb,váll hasonló.Szertornáztam kamaszként és azóta is sportolok,bőröm nincs így leszolizva,tehát nem slankít ilyen szépen-de nem sírok,hogy olyan legyek mint te.
Nem fog mindenki az írigyed lenni és minden férfinek más tetszik.
Addig is sok helyre rakd ki a fotód mert gyermek szülés után nem mindenki szerencsés és lehet,hogy nem konzerválódik'az imádott formád.
Amúgy nem lenne baj veled,kinek a pap,kinek a papné. Van aki az izmos csajoka szereti,van aki a húsosabbakat,van aki a törpéket,kinek mi.
De ez az az "Istenítsetek,nem vagytok rám méltó,aki szebbet mondd nálam,annak csorba a varázstükre" szintű válaszmód...
Persze,majd mindenki rakjon ki a barátnőjéről képet,mert te azt mondtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!