Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ennek a férfinak azért lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek a férfinak azért lehet supermodell barátnője mert bár ronda de "alfásan" nézz ki, vagy a pénz lehet inkább az ok? (publikus képek, amerikai sportoló Travis Browne)

Figyelt kérdés

[link]

Így néz ki a nője:

[link]

Így meg ő:

[link]

2017. febr. 10. 10:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor miért szoktak itt panaszkodni a kopaszodás miatt?"

Itt mindenért panaszkodnak. Szeretik külső, megváltoztathatatlan okokra fogni a sikertelenségüket, minthogy inkább magukba nézzenek és változtassanak.

2017. febr. 10. 14:54
 22/26 anonim ***** válasza:
73%
Azért rinyálnak itt mindig a kopaszodás miatt, mert azért egy gyíktestű, kehes nyomorult egész más kategória a Mágenheimes kopaszodásával, mint egy jókiállású, karakteres férfi.
2017. febr. 10. 15:02
 23/26 anonim ***** válasza:
73%
A kopaszodás akkor baj ha ilyen hókuszpók kinézetű az ember,vagy a pár szál haját befésüli középre, de ha fogja és leborotválja az egészet és mellette gyúrós is ,akkor máris nem baj a kopaszság.
2017. febr. 10. 15:06
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egyáltalán nem ronda, pedig abszolút nem az esetem. Elég bumszli orra van, de ezen kívül nem sok kivetnivalót találok benne. És még szakálla is van, ami nálam eleve piros pont :) Magas, izmos testalkatú, szép fehér fogai vannak, a kopaszodáson és a már említett, számomra nem túl vonzó orrformán kívül nincs vele semmi gáz.

Egyébként meg híres és gazdag, így akkor is találna magának dögös barátnőt, ha tényleg ronda lenne.

2017. febr. 10. 19:46
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem rossz pasi, sőt, valahogy még különleges is, mert az "alfás" megjelenése mellett barátságos arca van, legalábbis nekem úgy tűnik. Meg amúgy is, nézitek ti egyáltalán a Vikingek c. sorozatot? :D nekem ideális lenne egy ilyen pasi, bár még sose voltak kigyúrt barátaim.
2017. febr. 12. 13:54
 26/26 anonim ***** válasza:
Ez a pasas mióta ronda? Lehet, nem az aktuális Cristiano Ronaldo férfimodell divat, de nem ronda. Van egy kisugárzása, ápolt, izmos, tudja, az arcához milyen "haj", arcszőrzet illik, szép a mosolya. Egy az egyben férfias jelenség. Simán lehet, hogy a lánynak ez a típus tetszik alfaságtól meg pénztől függetlenül.
2017. máj. 8. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!