Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Itt minden férfi a magasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt minden férfi a magasság vagy az izom miatt sír, közben a nőknek meg nem lehet hogy a hajsűrűség a legfontosabb egy férfi külsejében?

Figyelt kérdés
2017. febr. 9. 23:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
54%

ember te bolond vagy, a nők max magukon nézik a hajsűrűséget de ne ma férfiakon.

Ha nem kopaszodsz, akkor nincs a világon olyan nő akit érdekelne hogy 1500 vagy 3500 hajszállad van a fejbőrödön 2cm-ként.

2017. febr. 10. 00:05
 12/20 anonim ***** válasza:
38%

0. pont a pénztárca vastagsága. A többi elvárás is ebből következik.

Viccet félretéve, olyan fura párokat látok néha, hogy ha akarnám se tudnám megmondani mitől függ, hogy ki kinek tetszik.

2017. febr. 10. 00:07
 13/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, ez most komoly?
2017. febr. 10. 00:21
 14/20 anonim ***** válasza:
21%
Fontos nekik a hajsűrűség is, a magasság is, az izom is, a jóképűség is. Ha bármelyik nincs meg, akkor vagy kompenzálod pénzzel, vagy lemondhatsz a nőkről.
2017. febr. 10. 08:01
 15/20 anonim ***** válasza:
61%

Szerinted a nők mind egyformák? Mindnek ugyanaz a legfontosabb egy férfi külsejében?

Mindenkinek van valami a külsejében, ami a párjának tetszik.

És ha nem, akkor meg a belsejében.

Ha meg egyik sem, akkor nem a párja. :)

2017. febr. 10. 08:21
 16/20 anonim ***** válasza:
Hála Istennek,minden pasim hajas baba volt,még a mostanim is az.Bár azt mondta,1-2 éve kopaszodott,de visszanőtt,szerencséjére.
2017. febr. 10. 09:49
 17/20 anonim ***** válasza:
Szerintem, akinek megfelel olyan nő, aki centire, kilóra hajszál/ cm2 meg hasonló paraméterek alapján értékeli az embereket, az magára vessen!
2017. febr. 10. 09:49
 18/20 anonim ***** válasza:

Maradjunk annyiban, hogy vannak nők, akiknek vannak elvárásai izomzat, magasság, hajsűrűség tekintetében, másoknak meg nincsenek. A gond akkor van, amikor egy férfi azoknak akar megfelelni, akiknek semmiképpen nem tudna megfelelni. Ahelyett, hogy keresne olyat, akinek minden erőlködés nélkül megfelel.

Én pl. személy szerint azt preferálom, ha egy férfi magasabb nálam (170 centi vagyok, szóval annyira nem nehéz, már 1-2 centis magasságkülönbséggel is elvagyok), az izmos felsőtest kifejezetten taszít, a kopaszodást pedig egyenesen férfiasnak tartom. Innentől kezdve egy átlagos magasságú és testalkatú, kopaszodó férfi nálam már jó esélyekkel indul(t) - nem elvileg, hanem a párom pont ilyen.

2017. febr. 10. 10:36
 19/20 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem a hosszú hajat.Kényelmetlen.Mindig rövidre vágatom.Alacsony is vagyok.És erőemelésben versenyzek,szóval izom is van rajtam bőven.Akkor én minden lányt taszítani fogok?

Amúgy szerimtem nem férfias,ha egy férfi "hajasbaba".Az ilyenekről sokszor nehéz megállapítani,hogy fiú e vagy lány

2017. febr. 11. 23:49
 20/20 anonim ***** válasza:

"Szerintem, akinek megfelel olyan nő, aki centire, kilóra hajszál/ cm2 meg hasonló paraméterek alapján értékeli az embereket, az magára vessen!"

Másmilyen nő viszont nincs, úgyhogy kénytelenek vagyunk az ilyenekre hajtani.

2017. febr. 12. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!