Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fogja fel, hogy nem akarok a barátja lenni?
Kolléganőm egy nálam 2 évvel fiatalabb lány, aki nemrég még nyomult rám, legalábbis úgy éreztem; sokszor bejött beszélgetni velem, elmondott magáról dolgokat, jópofizott, többször hozzám is ért. Amikor én mentem át hozzá örült és meg is köszönte. Lényeg, hogy azt hittem lehetne valami, így összeszedtem magamat és feltettem neki a nagy kérdést. Ekkor jött a duma a nála 20 évvel idősebb barátjáról (akivel sz.rban vannak, de nem tud tőle elszakadni), meg arról, hogy hiszen tudom, hogy a másik kollégával sem működött, akivel még korában próbálták, de azóta a srác elment a cégtől. Ezt én bár elég pofátlannak éreztem ezek után, de tudomásul vettem, nem haragudtam rá. Egyszerűen csak próbáltam kerülni és szigorúan munkaügyben konzultálni vele.
Erre mondja ma, hogy miért kerülöm, már 3 napja nem szóltam hozzá...ez tényleg nem egyértelmű egy nőnek, hogy ha visszautasít, akkor utána nincs barátkozás, mert nem akarok boytoy lenni? Miért húzza az agyamat? Nem teljesen érthető, ha legszívesebben fejbe vágnám? 27/f
akkor rejtsd el magad
xd
1. Miért lenne egyértelmű, ha egy szóval sem mondtad? Ne feltételezd, hogy mindenki úgy gondolkodik, mint te, kommunikálj.
2. Egy dolog a barátság, más dolog az alapvető udvariasság. Duzzogni sem kell, mert azzal csak lejáratod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!