Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem fogja fel, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogja fel, hogy nem akarok a barátja lenni?

Figyelt kérdés

Kolléganőm egy nálam 2 évvel fiatalabb lány, aki nemrég még nyomult rám, legalábbis úgy éreztem; sokszor bejött beszélgetni velem, elmondott magáról dolgokat, jópofizott, többször hozzám is ért. Amikor én mentem át hozzá örült és meg is köszönte. Lényeg, hogy azt hittem lehetne valami, így összeszedtem magamat és feltettem neki a nagy kérdést. Ekkor jött a duma a nála 20 évvel idősebb barátjáról (akivel sz.rban vannak, de nem tud tőle elszakadni), meg arról, hogy hiszen tudom, hogy a másik kollégával sem működött, akivel még korában próbálták, de azóta a srác elment a cégtől. Ezt én bár elég pofátlannak éreztem ezek után, de tudomásul vettem, nem haragudtam rá. Egyszerűen csak próbáltam kerülni és szigorúan munkaügyben konzultálni vele.

Erre mondja ma, hogy miért kerülöm, már 3 napja nem szóltam hozzá...ez tényleg nem egyértelmű egy nőnek, hogy ha visszautasít, akkor utána nincs barátkozás, mert nem akarok boytoy lenni? Miért húzza az agyamat? Nem teljesen érthető, ha legszívesebben fejbe vágnám? 27/f

2017. febr. 9. 15:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kint van a nevem meg mindig :DDD
2017. febr. 9. 16:32
 12/22 A kérdező kommentje:

akkor rejtsd el magad

xd

2017. febr. 9. 16:33
 13/22 anonim ***** válasza:
Voltam hasonló szituációban kétszer is. Az első tudomásul vette, hogy kerülöm, miután elutasított, így normalizálódott a viszonyunk. A második hasonlóan viselkedett, mint nálad, kiakadt, hogy miért kerülöm. Ha nem egyértelmű számára, el kell mondanod többször, hogy nem akarsz barátkozni, beszélgetni, mert neked egy randi-visszautasítás után ez rosszulesik. Ennyi. Munkatársak vagytok, megoldható talán, hogy ne kelljen beszélgetnetek, csak ha nagyon muszáj.
2017. febr. 9. 16:46
 14/22 anonim ***** válasza:
94%
Annyi történt csak, hogy többet képzeltél bele, mint ami benne volt.
2017. febr. 9. 16:49
 15/22 anonim ***** válasza:
Hát igen, ez nehéz ügy. Lehetne annyi esze a lánynak, hogyha te többet akartál akkor nem múlnak el ezek a vágyak egyik pillanatról a másikra, és senki nem szereti kínozni magát azzal, hogy folyton annak az embernek a közelében tartózkodik, aki elutasította. Én sem tudtam ezt soha megcsinálni, ha egy fiú nekem tetszett, de elutasított akkor nem tudtam csettintésre átváltani barát üzemmódba, mert fájt a dolog. Sok ember nem érti, hogy a barátság és a szerelem nem csereszabatos egyik napról a másikra. Az érzéseiről meg senki nem tehet, ha a kérdező barátnőnek akarta a lányt nem pajtásnak, akkor ez van, ettől még nem lesz hímsoviniszta.
2017. febr. 9. 16:56
 16/22 anonim ***** válasza:

1. Miért lenne egyértelmű, ha egy szóval sem mondtad? Ne feltételezd, hogy mindenki úgy gondolkodik, mint te, kommunikálj.

2. Egy dolog a barátság, más dolog az alapvető udvariasság. Duzzogni sem kell, mert azzal csak lejáratod magad.

2017. febr. 9. 17:14
 17/22 A kérdező kommentje:
a végére csak megjönnek azért az értelmes emberek, köszönöm
2017. febr. 9. 17:16
 18/22 A kérdező kommentje:
visszaszívom
2017. febr. 9. 17:16
 19/22 anonim ***** válasza:
Aki nem találja hasznosnak a válaszomat elárulná nekem miért? Szeretnék tanulni, köszönöm.
2017. febr. 9. 17:32
 20/22 A kérdező kommentje:
én hasznosnak találtam, de több itt az ellenlábas
2017. febr. 9. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!