Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más is érezte már ezt? Vajon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is érezte már ezt? Vajon ennek van tudományos magyarázata? Mert ép ésszel én nem tudom felfogni? 22/F

Figyelt kérdés

Szóval más is érezte már azt, hogy nagyon rossz a karmája és valószínűleg sok zsidót éheztetett halálra a 40-es években, mert az élet egyszerűen nem akar jót neki? Mintha el lenne átkozva, mintha minden jó cselekedete és igyekezete és őszinte szeretete ellenére is csak azt érzi, hogy egy láthatatlan áttörhetetlen fal van előtte ami sosem fog eltűnni? Én nemtom tényleg miért én, tudom, hogy sokan mások sokkal rosszabb helyzetben vannak de az pont nem érdekel, tudjátok mindenkinek meg van a maga keresztje és nyilván ez az ő élete ezzel kell foglalkoznia.

Szóval én egy olyan srác vagyok akinél az hétköznapi jelenség, hogy ha kicsit igényesebb válogat össze mit veszek és meg is fésülködök akkor megfordulnak utánam az utcán, néznek folyton mindenhol idősek fiatalok, ha szembe jön egy pár akkor a lány és a fiú és engem néz. Tehát mondhatjuk, hogy jól nézek ki, ez nem az én érdemem ilyennek születtem ennek én örülök is, viszont emellett még elég normálisnak tartom magamat, szeretem az embereket, rám tényleg lehet számítani, sokat sportolok tényleg minden félét a testemre sem igazán lehet panasz, önbizalmam is van és hát elég sokan szeretnének az én társaságomba lenni, én most ennek így tök örülnék de van valami ami miatt mégis teljesen lúzernek érzem magam. Ez a bevezetés amúgy nem önfényezés, nem foglalkozom ilyenekkel úgysem tudja senki ki vagyok szóval felesleges lenne, ez csak arra mutat rá, hogy egyébként logikailag vagy hogy is mondjam nem kéne így járnom.

Szóval nagyon nagyon szerencsétlen vagyok a szerelemben, a nőknél. Mármint úgy értve, hogy sosem voltam még boldog és szerelmes. Szerelmes az igen csak boldog nem, ugyanis senki sem viszonozta eddig még amit én éreztem, talán egyszer volt ilyen egy rövid ideig kábé 1 hétig aztán annak is vége lett. Volt már pár barátnőm, pár alkalmi partnerem is és igazából boldogan járhatnék csajozni de nekem ez nem okoz örömet, nekem érzelmek kellettek mindig mert amúgy elég romantikus lelkületű vagyok... Hiába akartam nagyon, sosem jött még össze. Nemrég újra történt egy ilyen eset és én esküszöm, hogy 100/90-nek bejövök biztosan. A maradék 9-et talán be tudnám fűzni. De van mindig valaki akinél egyszerűen nem működik semmi. Én pontosan tudom, 6x voltam szerelmes eddig életembe ebből 6 bukó. Ez tényleg nem lehet véletlen. 10 éves koromtól kezdődött kábé a dolog nem új keletű azóta meg aztán annyit változtam, de valahogy mégsem jön össze SOHA. Mintha lehetetlen lenne, hogy én valaha is boldog legyek és nem értem miért. Persze egyből megmondták már nekem erre, hogy "há' de biztos másképp viselkedsz azokkal a lányokkal". Nem! Erre szándékosan figyeltem az elmúlt két alkalommal, nem akartam egyáltalán behódolni vagy túltolni és szerintem én mindent megtettem, mégsem jött össze. Ti is érzitek ezt? Mert tudom, hogy vannak olyanok még mint én, de erre vajon mi a tudományos magyarázat? Máshogy rezegnek a molekulák vagy a sok apró non verbális jel amit csak a lány tudat alattija érzékel elrontja? Mi lehet erre a magyarázat, miért van ez?

Aki nekem felnyitja a szemem annak esküszöm örökké hálás leszek. És tényleg én még ki is elemeztem már annyiszor fejben, hogy mi lehetett a baj de nem tudok rájönni egyszerűen nem kellek nekik. Pedig komolyan velem olyan jól járna az a bizonyos lány, én úgy tudnám őt szeretni. Aztán nagynehezen túllépek ezen (nekem ez minimum fél de volt már hogy 3 évig szenvedtem a plátói szerelem miatt) és jön a következő de az is csak csalódást okoz és olyan rossz így. Már van egy rossz beidegződésem és hozzáállásom, hogy "áááúgysefogösszejönni". Aztán belelovalom magam mindent megpróbálok de végül mindig elbukok. Most tényleg mit csinálok rosszul? Nehéz úgy írni, hogy ne gondoljatok nagyképűnek de én tényleg amúgy nem vagyok az, és látom hogy annál a srácnál 1000x de tényleg ezerszer jobban nézek ki, értelmesebb vagyok és odaadóbb. Nem őt degradálom egyszerűen beszéltem a sráccal, látom őt és nem értem meg. Az meg, hogy ő biztos jobban szereti nem igaz! Nálam jobban senki sem szerette volna Őt, én mindennél jobban vágytam rá mert most tényleg mindent megpróbáltam egyszerűen a végsőkig próbálkoztam de hiába. Már csak egyszerűen választ akarok rá legalább hogy miért. Miért nem kaphatjuk meg azt akit igazán akarunk? Miért pont csak az nem akar akibe szerelmes vagy? Mégis miért van ez így??? És akkor van olyan aki engem szid meg irigyel. Én bárkivel cserélnék akinek van egy szerelme aki viszont szereti. Na mindegy.

2017. febr. 8. 18:38
1 2
 11/16 Skullflower ***** válasza:
53%
Szerintem ez az utolsó kommented el is árulja a dolgot, kérdező.. Egy önkritikát nélkülöző tapló vagy. Ja és tanulj már meg szöveget alkotni.
2017. febr. 8. 20:23
 12/16 anonim ***** válasza:
53%

Végigolvastam. Az egész szöveg kb. arról szól, hogy fényezed a saját kis popód, mindezt teljesen nyakatekert mondatokban. A kérdésedben leírt dolgok 90%-ának SEMMI köze nincs magához a kérdéshez. Ráadásul az állításaid többsége logikátlan.

Attól, hogy sokan megnéznek az utcán NEM fogsz feltétlenül jól kinézni. Pl. engem kócos hajjal rengetegen megnéznek, és?

Őszintén szólva, ha egy ilyen szöveget, ilyen fogalmazásban lenyomsz valakinek, akkor ne csodálkozz, ha nem kellesz senkinek. A szociális képességeid valószínűleg nem olyan fényesek, ahogy próbáltad előadni. Szerintem szűz is vagy, amivel amúgy semmi probléma. Csak ne próbáld így előadni a nagy csajozót, mert hiteltelen.

Téged a kutya sem irigyel szerintem. Tanulj meg tagoltan írni és kiemelni a lényeget. Aztán mindjárt normálisabb válaszokat fogsz kapni.

2017. febr. 8. 20:24
 13/16 anonim ***** válasza:

Jesszus, egy ezer oldalas regény meg se kottyan, de tudod ki fogja ezt végigolvasni.

Legalább tördelnéd, vagy valami.

Ahogy valaki ajánlotta, elolvastam az első 3 sort, de kb az élettől is elment a kedvem.

2017. febr. 8. 22:19
 14/16 anonim ***** válasza:

Jézus, azért nem kell ugyanazt a fikázást sem leírni 999-szer, könyörgöm, az is legalább olyan unalmas... :D

Én végigolvastam, meg írtam is korábban.

Mellesleg a kérdező csak kiírta magából a gondolatait,( tény hogy ennek a harmadában, sőt, pár mondatban össze lehetne foglalni a lényeget), de ha valami nyomasztja, akkor azt nehezebbe is fogalmazza meg az ember általában. Inkább leírt egy csomó mindent, ilyen, amikor csaponganak a gondolatai. Ennyi. :)

2017. febr. 10. 17:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Oké, de ha csak a gondolatai kiírása volt a cél, azt miért nem a blogján teszi a GYK helyett, ahol bármilyen meglepő a K betű a KÉRDÉSEK szót jelenti, nem a GONDOLATOKKIíRÁSÁT
2017. febr. 10. 18:30
 16/16 anonim ***** válasza:

Bakker. hát mert szerencsétlen választ is várt.. :D

Mindjárt kiírom esküszöm 2-3 mondatban és belinkelem ide. :D

Na jó, mivel jó fej vagyok ma, ki is írtam, (meg egyébként érdekes téma, szóval kérdező ha olvasgatsz a témában, hogy miért csak plátói szerelem a szerelem számodra, biztos találsz okosságokat pszicho irományokban, ugyanis könnyen lehet hogy tudat alatt direkt keresed):

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

2017. febr. 10. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!