Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy pasi megkapott már egy lányt akit régen ismer, de utána nem keresi, akkor miután már lefektette, elveszti az érdeklődését?
"Először is, ezt már írtad, h még szexre sem kellek neki..köszönöm, ez jól esik, de remélem azt is olvastad h ő írta 2x is h majd találkozhatnánk, én nem említettem ilyet. Nem rögtön adtam oda magam neki, amikor meg igen, akkor nem véletlenül, nekem már voltak érzéseim és romantikus volt, én meg elvakultam...nem tudom mit hittem, azt sem h ő miért ne akarhatna többet...én azt akarnám elérni h komolyabb dolgok legyenek köztünk, nem azt h lefeküdjek vele megint...ezért vagyok tanácstalan"
Lehet, hogy ő hozta fel a témát, de "van-e kedvem találkozni, olyanra mint a múltkor". Te pedig rábólintottál. Ebből miért nem lehet megérteni, hogy bizony többet sose fogsz jelenteni neki!
Ha csak szex miatt akar veled találkozni azt se kapkodja el!
Kb. ennyibe néz téged, sőt...
Még a kedvesnek ítélt idézett mondatod végén is egy perverz kacsintós fej van, ugyanmár kérlek drágám; semmi mást nem akar.
Még ha kedves sem. A pasik nagyon kedvesen tudnak ám lenni, ha puncit akarnak.
Esetedben még ezt sem mondanám. Csak tartalék vagy.
Mi lányok pedig szeretnénk többet beleképzelni, hiszen mi reménytelenül vágyunk arra, hogy az elérhetetlen pasik meggondolják magukat és elkezdjenek érezni valamit.
:)
Ráadásul első is volt, pár év múlva már nem tennéf fel ezt a kérdést.
Találj egy olyan srácot, akit érdekelsz, akinek fontos vagy és nem csak egy éjszakára.
Minden jót! :)
21/ L
Annyira naiv vagy, hogy az már nevetséges... A leírtakból eltudom képzelni milyen "viszonyban" voltatok.
"viszont utána nem keresett, több hónapig nagyon szarul voltam."
"van-e kedvem találkozni, olyanra, mint a múltkor"
"erre 2 hete nem érkezett a válasz"
Folytassam még? Olyan világos, hogy még a vak ember is meglátja mi a helyzet.
De persze álmodni lehet+
Részemről ennyi! Olyan, mint bemagyarázni ez decemberi születésű gyereknek, hogy őt is a gólya hozta!
Kérdező, te játszod a hülyét, vagy komolyan ennyire naiv vagy?
A napnál is világosabb a szitu - be akart jutni a bugyidba, ezt szép szavakkal, programokkal körítette és semmi több. Megtörtént a szex, őt ezen kívül nem érdekled, szóval most már nyíltan szarik a fejedre. Mindenesetre azért talonban tart, ha majd még unatkozik és nincs a közelben punci, akkor bepróbálkozik nálad még 1-2 körre, de csak akkor, ha tényleg nincs jobb dolga.
Teljesen felejtős, semmi értelme reménykedned, hacsak nem akarsz még jobban pofára esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!