Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek miért ennyire csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért ennyire csak a férfiak külseje számít, amikor régen ez nem így volt?

Figyelt kérdés

Régen azt mondták hogy az igazi férfi csak egy fokkal legyen szebb az ördögnél, szépnek lenni a nők feladata.

manapság a férfiaknak kb szebbnek kell lenniük mint a nőknek.

vagy tévednék?

2017. febr. 4. 10:52
1 2 3
 11/28 Diavolino44 ***** válasza:
51%
Nincs itt, gond, tényleg igy volt, de a ferfi eltartotta a not, se szó se beszed. S ez ma sincs másképpen, ha eleg pénzed van akkor lesz. Jeleketkezo nyugi!
2017. febr. 4. 11:49
 12/28 anonim ***** válasza:
54%

Nekem nem csak a külső számít..de pl vannak igényeim meg mi alapján kezdek el valakivel ismerkedni/beszélgetni!

Na meg számomra nem mindegy,h akivel ismerkedek milyen vele sétálni az utcán..stb. Ha úgy ítélem meg,h nem megfelelő az adott férfi a szüleim tesom társágába akkor ennyi volt,akkor a rokonaimmal ki sem jönne csak ülne meg meg lenne sértődve

2017. febr. 4. 12:02
 13/28 anonim ***** válasza:
64%
Ha nem tűnt volna fel a társkeresésben sikertelen férfiak túlnyomó többsége alacsony/nyikhaj ember, akik már 50 évvel ezelőtt is ugyanolyan esélytelenek voltak a társkeresésben. Az tény, hogy manapság az alapból elvárt férfias/sportos testalkat mellett az arcnak is nagy jelentősége van, de tényleg csak azért, mert ma már a nőknek sokkal nagyobb lehetőségük van válogatni. Régen a konzervatívabb társadalomban a nők keze jobban meg volt kötve, de egyébként is teljesen már viszonyok uralkodtak és a politikai berendezkedésnek ehhez nem kevés köze volt. Az egzisztenciát meg teljesen felesleges még csak megemlíteni is, mert az alap, hogy legyen pénzed egy csajra. Régen is így volt. Aki egy átlagos 250-300 ezret keres diplomával, annak semmi oka nincs az egzisztencia hiányát a társkeresésben való kudarcaként feltüntetni.
2017. febr. 4. 12:32
 14/28 anonim ***** válasza:
82%
Regen is igy volt es csak a ferfiak mondtak ezt amit irsz. Sajnos fel kell vilagositsalak, hogy nekunk is van szemunk es mi is a latvanyra izgulunk tobbnyire.
2017. febr. 4. 12:35
 15/28 Sunshinedoll ***** válasza:
77%
Mert felnőtt ember vagyok, és olyan elvárásaim vannak, amilyet akarok. Szerintem ez elég egyértelmű... :D
2017. febr. 4. 12:37
 16/28 anonim ***** válasza:
67%

"Régen azt mondták hogy az igazi férfi csak egy fokkal legyen szebb az ördögnél, szépnek lenni a nők feladata. "

Ha ez tényleg igaz lenne, nem gondolod, hogy igazságtalan lenne? Szerinted az rendben van, amikor nekik kell szépnek lenni, de ha neked kell, akkor máris virnyogsz?

Amúgy bírom ezt a sok múlt századból is tapasztalatokkal rendelkező férfit. Ha oylan öreg vagy, hogy tudod, mi kellett a nőknek régen, akkor öreg vagy, és azért nem randiznak veled.

2017. febr. 4. 12:40
 17/28 anonim ***** válasza:
22%

Hát ti hülyék vagytok,régen egyáltalán nem számított ennyire a külső. Apám,aki még csúnyább is volt sokkal mikor fiatalabb volt,mint most én,tapadtak rá a csajok anno,nem győzött válogatni közülük.

Pedig majdnem ugyanilyen magas, és ugyanilyen vékony volt,mint most én jelenleg.

Alig tudta levakarni magáról a csajokat,és simán összejött neki a dolog.

Magasabb is lettem,mint apukám,és hasonlóan vékony lettem,mivel genetikailag örököltem...

És esélyt nem adnak a nők,nemhogy még bármilyen esélyem lenne válogatni.

Csak a külső alapján ítélkezés megy,megismerni egy nő sem akar,ha nem születtél tökéletesnek kb. manapság.

Szóval nem,baromira nem ugyanolyan manapság,mint régebben.

2017. febr. 4. 12:44
 18/28 anonim ***** válasza:
Ez valamilyen szinten régen is így volt. Nekem 41 évesen még nem volt kapcsolatom. Szó szerint egy sem.
2017. febr. 4. 12:51
 19/28 anonim ***** válasza:
68%

Hát figyelj ha volt két férfi a faluba és te voltál az egyik akkor nagy valószínűséggel becsajozhattál már bocs :D Mostmár globálisra tolódtak ki a határok ismerkedés szempontjából nem csak a faluból, megyéből lehet válogatni Jóska Pistát.

Régen is számított a jó külső ne aggódj egy mucsaröcsögei Marlon Brando ott húzta a pajtába a nagyanyáitokat csak senki nem tudott róla.

2017. febr. 4. 13:04
 20/28 anonim ***** válasza:
52%
Tévedsz. Régen annyira a külsőségek számítottak, hogy ha csúnya volt valaki (de ha túl szép akkor is), azt mondták, hogy átkozott, az ördöggel cimborál, ha meg valamilyen elváltozás volt rajta, vagy fogyatékkal született akkor örült ha nem dobták le a Taigetoszról vagy fojtották a kútba az embert. Az anyagiakról meg annyit hogy mivel a nők nem tanulhattak, dolgozhattak ezért a férfiaknak kellett eltartani a feleségüket, és ha nem volt egy jó mesterséged, elég pénzed, nem tartott a közösség szorgalmasnak, ügyesnek, egyik apa sem adta hozzád a lányát. Ennyi.
2017. febr. 4. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!