Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek miért ennyire csak a férfiak külseje számít, amikor régen ez nem így volt?
Régen azt mondták hogy az igazi férfi csak egy fokkal legyen szebb az ördögnél, szépnek lenni a nők feladata.
manapság a férfiaknak kb szebbnek kell lenniük mint a nőknek.
vagy tévednék?
Nekem nem csak a külső számít..de pl vannak igényeim meg mi alapján kezdek el valakivel ismerkedni/beszélgetni!
Na meg számomra nem mindegy,h akivel ismerkedek milyen vele sétálni az utcán..stb. Ha úgy ítélem meg,h nem megfelelő az adott férfi a szüleim tesom társágába akkor ennyi volt,akkor a rokonaimmal ki sem jönne csak ülne meg meg lenne sértődve
"Régen azt mondták hogy az igazi férfi csak egy fokkal legyen szebb az ördögnél, szépnek lenni a nők feladata. "
Ha ez tényleg igaz lenne, nem gondolod, hogy igazságtalan lenne? Szerinted az rendben van, amikor nekik kell szépnek lenni, de ha neked kell, akkor máris virnyogsz?
Amúgy bírom ezt a sok múlt századból is tapasztalatokkal rendelkező férfit. Ha oylan öreg vagy, hogy tudod, mi kellett a nőknek régen, akkor öreg vagy, és azért nem randiznak veled.
Hát ti hülyék vagytok,régen egyáltalán nem számított ennyire a külső. Apám,aki még csúnyább is volt sokkal mikor fiatalabb volt,mint most én,tapadtak rá a csajok anno,nem győzött válogatni közülük.
Pedig majdnem ugyanilyen magas, és ugyanilyen vékony volt,mint most én jelenleg.
Alig tudta levakarni magáról a csajokat,és simán összejött neki a dolog.
Magasabb is lettem,mint apukám,és hasonlóan vékony lettem,mivel genetikailag örököltem...
És esélyt nem adnak a nők,nemhogy még bármilyen esélyem lenne válogatni.
Csak a külső alapján ítélkezés megy,megismerni egy nő sem akar,ha nem születtél tökéletesnek kb. manapság.
Szóval nem,baromira nem ugyanolyan manapság,mint régebben.
Hát figyelj ha volt két férfi a faluba és te voltál az egyik akkor nagy valószínűséggel becsajozhattál már bocs :D Mostmár globálisra tolódtak ki a határok ismerkedés szempontjából nem csak a faluból, megyéből lehet válogatni Jóska Pistát.
Régen is számított a jó külső ne aggódj egy mucsaröcsögei Marlon Brando ott húzta a pajtába a nagyanyáitokat csak senki nem tudott róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!