Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek miért olyan fontos a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek miért olyan fontos a magasság egy férfiban, mikor a férfiaknak szinte teljesen mindegy egy nő magassága?

Figyelt kérdés
2017. febr. 3. 22:25
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Mit?

Amúgy engem egyáltalán nem érdekel,hogy mekkora meg milyen formás a melle

2017. febr. 4. 22:19
 32/37 anonim ***** válasza:

#22: bizony, elavult, ugyan is manapság nincs már olyan hogy alfahím, az az állatvilágra jellemző. Manapság a béták (programozó) elég gyakran sikeresebbek mint az "alfahímek" (útépítő lapáton támaszkodva söröző).

A formás mell, és popsi viszont a nőiességet mutatja ami erősen függ a hormonszinttől, amitől erősen függ az utódnemzési, és kihordási képesség... És az valami valós, nem úgy mint az alfahímség előadás vegytiszta színjátéka.

2017. febr. 5. 13:55
 33/37 anonim ***** válasza:
92%

Nem léteznek széles csípőjű, nagy mellű meddő nők, igaz?

Olyan ostoba vagy. És még reklámozod is.

2017. febr. 5. 13:59
 34/37 anonim válasza:

Engem a csajok mellmérete egyálltalán nem izgat, sőt ha extrém nagy az zavar... És a közepesen kicsik a kedvenceim, de akkor már a forma jobban számít a nagyságánál, bár az egész dolog annyira nem érdekel. Annyi a lényeg, higy legyen neki melle.

A fenekük már jobban érdekel, de itt sem a méret a lényeg és amilyen nekem már bőven bejön az simán elérhető nem túl megterhelő, de rendsgeres edzéssel.

A magasságuk sem érdekel és engem nem zavarna, ha magasabb lenne nálam. 152 -180 cm között jöhetne.

De már 158 cm-es lány is zavart el a magasságom miatt, pedig 174 cm szerintem nem olyan alacsony. :/

De amíg vannak sokkal magasabb pasik (és nem is ritkák), addig Őket fogják választani.

Lehet, hogy ez nevetséges de ha én magas lennék elvből nem kezdenék alacsony lányoknál, hogy rá legyenek kényszerűlve az alacsony és normál magasságú férfiakra...

2017. febr. 8. 08:47
 35/37 anonim ***** válasza:

Bocs, utolsó, de az ember nem azért kezd valakivel mert ilyen meg olyan magas, hanem mert bejön neki az illető. Ha egy 180 cm magas pasi megtalálja az ideális nőt, de az csak 158 cm magas, akkor zavarja el, mert annak a lánynak alacsony pasi jár, ő pedig jöjjön össze egy másik lánnyal akivel nincs meg az összhang, de 170 cm?

Néha ledöbbent, az emberek mennyire csak külsőségekben tudnak gondolkodni.

Azon kívül sok olyan pasi van aki a magassága ellenére imádja a pici nőket, és fordítva. Én szeretem ha nincs túl nagy magasság különbség, így alacsony nőként szeretem a 170 cm magasságot pasiknál, de nem ez alapján választok.

2017. febr. 8. 09:00
 36/37 anonim válasza:

De ha olyan szemetek a 180 +os palik, hogy elszedik az alacsony nőket is, akkor alacsonyabb pasinak max. felszínes kapcsolat juthat, ha gazdag.

És ellent mondasz magadnak! Ha nem csak a külsőségek számítanak, akkor amíg nem szeret bele az alacsony csajba, addig elkűldheti... Márpedig ha nem csak a külső számít akkor nem szeret bele addig míg csak látja, ergo elküldheti (pont úgy ahogy az alacsony pasikat szokták a nők).

2017. febr. 8. 18:01
 37/37 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy amíg nem szeret bele az alacsonyabb csajba? Nem érted, hogy van akinek ez jön be? A magasságkülönbség? És amúgy is, ha megismerkedsz egy lánnyal baráti társaságban, munkahelyen, klubban, hobbi kapcsán stb és végre minden stimmel, bolond leszel elhajtani.
2017. febr. 8. 18:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!