Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hosszú távon szerintetek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú távon szerintetek egy ápoló-orvos (tanhallgató) kapcsolat működhet?

Figyelt kérdés
A pár lány tagjából lesz majd az orvos pár év múlva. Ugyan már nem az első kapcsolata, de szerintetek hossabb távon be fogja érni egy ápolóval, mert ált. értelmiségiek párjuknak is olyat akarnak. (Ráadásul a csaj sebeszorvos akar lenni, az meg még az orvosok között is kitüntetett hely, be fogja érni vajon egy ápolóval hosszú távon?)

2017. febr. 2. 20:54
 1/9 anonim ***** válasza:
"akar lenni", egyelőre még nem az, lehet,hogy nem is lesz :D Nekem van egy saját bárom és mixer vagyok, a havi fizetésem több,mint a diplomás páromé,aki elvileg értelmiségibb,mint én,mert ugye van egy diplomája, szépen magyarul is angolul is, nekem meg van egy érettségim, egy bartender/barista szakmám. Valahogy működik.
2017. febr. 2. 21:02
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez már nem kasztrendszer...

kivéve ha a kasztrendszerben szocializálódott szülők, rokonok, család és egyéb jó barátok jobban tudják mi kell a kis csajnak mint ő maga ergo egy gyorstalpalós agymosáson nyomják át amitől a csaj a hibákat fogja keresni aminek a vége az lesz h ő nem is igazán téged akar holott csak belé beszélték...

Nos én az orvost nem tartom semmivel sem többnek mint egy gépészmérnököt műszerészt építészmérnököt vagy villamosmérnököt ha ők nem lennének az orvostudomány sem lenne ott ahol most van hiszen valakik a gépeet megtervezik amivel gyógyítanak stb stb ergo minden összefügg mindennel

Viszont azt elismerem h egy orvoson több a felelősség mint egy mérnökön mert a mérnök míg tervez addig javíthat míg meg nem valósul a terve

ugyan ez az orvosnál nem mondható el ha kezel akkor nem szúrhatja el...

2017. febr. 2. 21:03
 3/9 anonim ***** válasza:
én eddig csak az apádra , Vejedre meg utódomra ütök trilógiában láttam férfi ápolót
2017. febr. 2. 21:03
 4/9 anonim ***** válasza:

nyugodtan nézz be egy kórházba... elég szép számmal vannak férfi ápolók beteghordároknak használják többségüket...

Vagy a mentősápoló aki a mentőtiszt mellett évek alatt kitanulja a mentőtiszti szakmát csak papírja nem lesz...

2017. febr. 2. 21:06
 5/9 anonim ***** válasza:

csak tőle függ, hogy mennyire számít ez neki.

elismerheti pl. hogy sokat szívsz és odaadó vagy kevés pénzért szar műszakban.

én is értelmiségi vagyok, és nem hiszem, hogy rosszat gondolnék a barátomról, ha ápoló lenne.

2017. febr. 2. 21:08
 6/9 anonim ***** válasza:

"Vejedre meg utódomra ütök trilógiában láttam férfi ápolót"

Igen sok férfi ápoló van. Mentősök között szinte csak azok vannak, és a kórházban is sokan. Tudod, vannak 120 kilós és agresszív betegek is. A műtőbe is szinte mindig férfiak viszik a beteget. Azt nem tudom, hogy ápolók-e vagy csak hordárok.

2017. febr. 2. 21:53
 7/9 schamuelson ***** válasza:
A fiam barátja mentőápolóként dolgozott, és a srác szintén egy medikával jött össze. Évekig együtt éltek, aztán mikor doktornéni lett a lányból, akkor szakítottak. A pontos okokat nem tudom. Nekik nem működött, de nektek ettől még működhet hosszabb távon is.
2017. febr. 2. 22:53
 8/9 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem nem.

Teljesen tipikus, hogy doktorként ápolóval kezd, aztán majd idővel meg lelép.

Ha te vagy a férfi, szerintem hagyd ki.

2017. febr. 3. 05:20
 9/9 anonim ***** válasza:

Műköhet, mert nem tudhatjuk,hogy milyen a lámy személyisége. De! Tudni kell, hogy az orvosinak van egy rejtett tanterve, többek között ezért van csak nappali képzés nálunk, hogy a "buborék" minél inkább magába tudjon szippantani, és magában is tudhon tartani. Tetszik vagy sem, az orvosi részben az agymosásróp szól. Már olyan értelemben, hogy laikusbóp próbálnak szép lassan egy olyen embert faragni, akit aztán gond nélkül be lehet pakolni az "orvosok" címkéjű skatulyába. Olyan opció nincs,hogy ugyanaz az ember maradsz, aki voltál. Amennyiben egyáltalán nem vagy kées adaptálódni a rendszerhez, kibuksz az első években, és idegileg kikészülsz.

A másik véglet (és sajnos a hallgatók többsége idetartozik), hogy nagyon megváltoztat a rendszer. Lehet itt mondani, hogy nincs kasztrendszer, de sajnos a fejekben ott van. A legtöbb orvostanhallgató igenis sokkal többre tartja magát az átlagnál, még ha nem is érezteti ezt a külvilággal. Meg merem kockáztatni, hogy 10-ből 8 medikának derogálna hosszú távon egy ápoló pasival járni. Az egyetem első éveiben működhet (itt inkább a pasin múlik, hogy mennyire bírja h mindig lekoptatja a csaja a tanulásra hivatkozva), de aztán exponenciálisan csökken a kapcsolat túlélési esélye.

A kisebbséget alkotják azok az emberek (magamat is ide sorolom), akik bár annyira hagyják magukat megváltoztatni, hogy tudjanak teljesíteni az egyetemen és később orvosként, de nem veszik túl komolyan sem magukat, sem ezt a rendszert, és nem felejtik el, hogy honnan jöttek.

Én amúgy simán el tudnám képzelni h egy ápoló pasival legyek együtt, de az én szememben az olyan dolgok, mint sok pénz, egziszetencia, értelmiségi stb. nem is osztanak/szoroznak. Más dolgokat tartok fontosnak az életben.

Egy végzős medika

2018. jan. 16. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!