Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek mennyire elfogadható ha egy fiú facebookon talál rátok keresgéléssel és aztán randizni szeretne veletek? 22/F
#12.
Valóban nagyon kedves stílusod van... az ilyeneknek, mint te tényleg jobb, ha csak neten ismerkednek.
Egyébként, nem írtam azt, hogy nem lehet neten ismerkedni, de erre vannak megfelelő felületek, ahol, tudod, hogy a nő is ismerkedni szeretne, vagy egy személyes reakcióból, gesztusból le tudod szűrni élőben.
A facebook alap járaton nem erre lett kitalálva. De mindegy, állításod alapján, amúgy is egy buta szemellenzős magyar vagyok és tudom, nem érdekel, hogy mit gondolok, de azért leírtam, mert ez az oldal meg erre való. Kellemes estét neked!
12: A stílusod valóban csapnivaló.
A kérdésre válaszolva pedig, én kedvesen megköszönném az érdeklődést, de visszautasítanám, mert nem szeretek neten ismerkedni. De még ha szeretnék is, a facebook számomra nem erre való, inkább regisztrálnék társkeresőre. Élőben engem kb sose látni a telefonomat nyomkodni, így könnyen akad lehetőség, főleg, mert ha valakire nyitott vagyok, azt jelzem is. Ha nem akarok ismerkedni (mint mostanában), akkor én is bedugom a fülem, szerintem ez elég érthetően jelzi, hogy hagyjanak békén. Ja, és nem vagyok "öreg és begyöpösödött", huszonéves vagyok.
Annyit hozzá tudok szólni a témához, hogy én már több mint 6 éve vonatozok, tömegközlekedek(busz, metró, villamos), kb minden nap (pest felé). És az a nagy büdös helyzet, hogy tényleg szinte semmi esély arra, hogy pl. vonaton vagy metrón ismerkedjünk.
Tény, hogy fültanúja egyszer már voltam ilyen ismerkedésnek, aminek számcsere lett a vége, de ennyi össz vissz 6 év alatt. Szemezni se nagyon lehet már, mert tényleg mindenki, zene, könyv stb. :(
25F
Lányok, valaki társkereső Face-en?
#egyedulallonyocvanhatevesbrontoszaurusz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!