Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság, mi kell a nőnek? Csak a külső számít már?
Már megint a női nemet hordjátok le... mindig csak az általánosítás. Mindig csak a pénz... Kivétel szerintetek nem létezik? akkor jól figyeljetek van!
Vagy fordítva feltehetném minden férfi ugyan olyan?
Törölték az előző kis kérdésed?
Nézd csak, milyen izgalmas, itt vannak nők, akikkel beszélhetsz, és a képükbe vághatod, hogy r1banc, qrva. Aztán elmehetsz dühösen kiverni, hogy egy vágás ennyi vágyat ébreszt benned.
Igazából minden pinát szeretsz, akarsz, csak nem kaphatod meg. Ezért azt mondod, fúj, nem is kell.
Szánalmas vagy, haver.
Gondolom kövér vagy, vagy éppen vézna, akár pattanásos képű, akár nagyon alacsony. Vagy csak szimplán a taszító stílusod miatt nem jársz sikerrel a szerelemben. Szerintem sürgősen ülj le, és gondolkozz el a sötétben, miután kiverted, mert ilyen viselkedéssel az életbe nem lesz normális párkapcsolatod.
Neked tetszenek a csúnya lányok? Nem. Jobb lenne egy szépségkirálynőt a csajodnak tudni, mint egy olyat, akit kinevetnek.
Nyilván a nők is törekednek a legjobbra.
Én személy szerint (Jöhet a fujjogás..) igényes nő vagyok, ápolt a hajam, a körmöm, a testem, edzek is, hogy az alakom csinos, feszes maradjon, egészségesen élek, egyetemen tanulok, színházba járok, vannak barátaim. Egy csinos, ápolt, szép nőnek tartom magamat. Én nem adnám lejjebb a szintet, nem jönnék össze egy kedves, de csúnya fiúval, képtelen lennék szerelembe esni.
Szóval jöhetsz itt a nőgyűlölő, flegma írásaiddal, ezzel normális lányt nem fogsz találni, maximum egy elkeseredett hulladékot.
Remélem nem bántottalak meg.
Hehe ezt úgy állítod be, mintha a szép nők előtt nem nyalnák fel férfihordák a járdát, pusztán azért, hátha így a nő majd rájuk vet egy röpke pillantást.
Helytelen azt mondani, hogy csak a nők csunya-gonosz felszínes cédák, hiszen nem női hanem emberi tulajdonság felfigyelni a jó külsőre.
A külsőre nem túl előnyös emberkéknek általában tényleg több időbe telik, mire kialakul a románc valakivel, de ha jó a személyiséged, akkor nem maradsz egyedül. Akkor van bibi, ha ronda is vagy, meg irritáló is.
De persze nem árt a saját kategóriádban keresni, csak az amcsi sitcomokban van az, hogy mindenféle igénytelen faszinak alanyi jogon jár a modell külsejű feleség.
Külső, és pénz, de főleg hogy ezt hogy adja elő, tehát ha el tudja játszani a nagyarcú "kihaénnem", "húdekeményvagyok" figurát, az nagy előny tud lenni.
Azért amikor a biológiai óra bekapcsol, a fentiek mellett megjelenik a stabilitásra, megbízhatóságra való vágy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!